Scudo Sports

Salcano City Sport 27 VS Son pişmanlık....

Athos

Üye
Tepki
3
Merhaba
Dün Salcano City Sport 27 VS bisikletimi aldım. Sipariş ile gelmişti. Beyaz renkte güzel bir bisiklet olduğunu gördüm. Ancak kullanmaya başlamadan önce hayal kırıklığına uğradım. Kadrodaki yazılar eğri, vites sıkıntılı, gidon, ve göbekten ses geliyor. Akşam üstü karanlıktı teslim aldım ve eve geldim. Üstelik 120 TL lik aksesuar da almıştım. Eve geldiğimde son pişmanlık neye yarar şarkısı aklıma geldi...

Hantal ve her yerinden ses gelen bir bisiklet. Aldığıma pişman oldum. Bu gün aldığım yere geri görüreceğim. Satıcı 700 TL ye geri alacağını söyledi. 894 TL liste fiyatı olan bisiklet bana 800 TL ye mal oldu. İsteyen arkadaşlara sorunlar giderildikten sonra satabilirim.

Böylelikle çok kısa süreli SALCANO sahibi olmuş olacağım.

Scudo
Satıcı beyefendiye ürünün hatalı olduğunu söyleyin ürünü kabul etmez ya da yenisi ile değiştirmez ise Tüketici Hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. Hatta Bulunduğunuz ildeki Tüketici Hakem Heyetine Başvurun.

Hemen koyvermişsiniz. Bu işin yol yordamı var. Adamın yüzsüzlüğüne bakın. 1 gün önce almışsın belli ki hatalı üretim. ( Söylediklerinden anlaşılıyor ) 700 TL geri alırım diyor.

Arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum. Gidin şikayet edin. Hakkınızı arayın. Siz öyle yapmazsanız, bunlar yüz bulup nice insanları mağdur ederler.

@hsnbky

Kesinlikle başvurun, cayma hakkınızı kullanın..

Sonra Salcanoyu arayın yasadıklarınızı anlatın

Tüketici kanununa göre bir hafta içerisinde başvurularda sebeb belirtmeden iade etme hakkınız var. hakem heyetleri ne güne duruyo. 2 hafta içinde satıcı bizzat sizi arayacaktır.

Salcano Firmasından Mürvet Hanım ile konuştum. Kendisi çok kibar bir kişi ve yardım edeceğini hatta yenisini adresime göndereceğini söyledi. İstersem iade için bayii ile çözüm üretebileceklerini belirtti. Çok teşekkürler. Sağlam firma böyle olur....

Sorunun çözümüne sevindim. Sanırım kötü montajdan kaynaklı bir sorun yaşadınız. Selamlar.

İnşallah sorununuz çözülür... Mürvet Hanım'a ilgisinden dolayı teşekkürler...

aynı bisiklete sahibim 2 ay boyunca ayaklığın vidasının gevşemesi dışında bir problem yaşamadım... sorununuzun çözülmesine sevindim. pes etmemek gerekir. :)

Sonuçta yabana atılacak bir firma değil, isimleri lekelensin istemeyeceklerdir.
Bence kötü montaj olabilir.
Otomobillerde bile oluyor. Geçen sene satın aldığımız Leon Cupra ilk kasisten sonra motor kulakları kopup yerinden oynadı ve birsürü soruna yol açtı :)
YAni sıkmayın canınızı her işte hayır vardır derler ya ondan :)

Geri