Scudo Sports

Salcano City Sport 24 VS (Yeni fotoları ile)

Scudo
Bisikletin mavi ve beyaz uyumu çok güzel.Beğendim.Ayrıca bisiklet aşkı insana stüdyoda resim de çektiriyor. :) :) :) Güzel olmuş doğrusu :) İyi fikir...

Düşünüyorumda bisikletleri sevgilimizden hatta eşimizden bile çok seviyoruz sanırsam :) :) :) Bu aşk başka bir aşk:)

Güle güle kullanın.Hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
@Cihan Aydan

Teşekkürler :) Aslında fotoğraf makinama daha iyi bi objektif alıcaktım ama sonra bisikletçilerin arasına katılmaya karar verdiğim an gittim bütün paramı bu makinaya yatırdım :) Ve cidden kendisini seviyorum çok :D

güzelmiş,güle güle kullan, e biz suluğu nereye takacağız ya, cırt cırtlı mı almamız gerekiyo?

@Mustafa Güllü

Teşekkürler :) Evet öyle olması gerekiyo malesef. Salcano'nun çoğu modelinde bu sorun var, hatta sanırım hepsinde. Ya kadroyu deldirceksiniz, ya da dediğiniz gibi cırt cırtlı aparat alacaksınız

Yenileri bilmem ama eskilerde böyle bir sorun yoktu, örneğin bende de olan ng 450

Ölçüleri uymaz diye tahmin ediyorum. Hem öyle bek rahat olacağını sanmıyorum. Ama illa gidon için istiyorsanız gidon için çantalar var sahibinden'de falan görebilirsiniz araştırırsanız :)

Bisikletin ağırlığı ne kadar? Tartma şansınız oldu mu?

12-13 kilo arası. Evdeki banyo baskülü ile tarttığım için kesin sonuç veremiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet öz
Güzel fotoğraflar gerçekten, iyi günlerde bolca pedallayın :)

Bisiklet verilen parayı hakediyor gerçekten fotoğraflar da öyle. Daha güzel günlerde bol pedallamalar.

şehir tur bisikletlerini ilk kez kullanıyorum.bisikletimi çok sevdim city sport 21 vs.bu tarz bisikletleri kullanmış olanlara sorum kaldırımlara inip çıkarken bisikleti durdurup üzerinden inmem gerekirmi yoksa hafif kaldırımlardan atlayabilirmi bu bisikletler

ben 400e aldım :) gidonundan memnun değilim değiştirmek istiyorum..daha düz birşey almak istiyorum bi öneriniz var mı ?

Geri