Scudo Sports

salcano city sport 24 vs bu saatten sonra alınır mı?

Tepki
0
merhaba , bir arkadaşım ikinci el salcano city sport 24 vs satıyor . tertemiz , lastiğin ipleri bile daha kopmamış.topu topu 2-3 saat ancak binmiş.550 tl istiyor. 6 ay önce almış.. o yüzden garantisi de devam ediyor.ayrıca ön ve arkaya lamba da taktırmış.internetten araştıurdığımda artık salcano nun bu modelinin çıkmadığını farkettim. bu saatten sonra almak mantıklı mı bu modeli . yoksa sıfır mı almalı.? Yardımlarınız için şimdide teşekkürler

Scudo
Almayı düşündüğünüz bisikletin fren, vites ve lastikleri 2014 model olan birçok bisiklette kullanılıyor. Yani 2014 model olarak alacağınız bisiklette sadece kadro(5 tane boru :D) yeni tasarım olacak. fiyatı uygun geliyorsa ve bisiklet size uygunsa alın güzel günlerde eskitin.

city spot 40la karşılaştırın. 24vsnin donanımlarını çok hatırlamasam da büyük değişiklik olduğunu sanmıyorum.

@UtkuSener

aynen katılıyorum. Hiçbir sorun yaşamazsınız.

kararını vermişsin ama ben genede mesajlıyım al tabiki memnun kalırsın ben de 27 vs si var memnunum

Ben kullanıyorum bence yeni modellere göre bir çok parçada daha iyi bence ala bu paraya city fun alabilirsin ki vites maşa tekerlek göbek hepsi daha iyi

Geri