Scudo Sports

salcano city sport 10 kullananlar ve tavsiye edenler

bbybaran

Üye
Tepki
4
İsim
baran
Salcano city sport 10 u kullanan varmi veya tavsiye edermisiniz

Scudo
düşündüğüm bisikletler arasında takip

Ben kullaniyorum arkadaşlar gecen sene ikinci el olarak almistim bir yillik kullanim sonrasi sadece arka fren rotorundan şikayetim oldu onun disinda herhangi bir sorunum yok. her turlu sorunuzu cevaplayabilirim.

Merhaba. Bende 2014 modeli var. Geçen yaz başı aldım, 1200km kullandım, uzun sayılacak turlar yaptım. Sonuç: akarı-çekeri-dururu sağlam Allaha şükür. Tek ayarı bozulan yer; ön vites aktarıcısının boruya bağlanan kelepçesinin kendi eksenin de azcık dönmesi ve akabinde ayarların bozulması (Benden kaynaklı. İlk bisikleti toplarken tüm vidalarını sıktımıştım, orayı atlamışım). Biraz ağır, 15kg kadar (Kondüsyon meselesi). Tüm parçaları aynı V frenli Citysport 30 modeli biraz daha hafif ve gördüğüm kadarıyla ikilemde kalanlar genelde V frenliyi tercih ediyorlar. Biraz daha ucuz, biraz daha hafif, az problemle biraz daha yola gider. Tercih meselesi.
Seyrek örüm teller hızlı virajlarda türbülansa neden oluyor:p. Derken, yattığınız yöne dogru bir esneme oluyor, içiniz geçiyor.
Elciklerini Argon marka barendli elciklerle değiştim, rahatladım..

Salcanonun F/P oranı bence iyi (Alışıla gelmiş eksiği hariç tabi; Salcano servis mi? o da ne?). Salcano kullanan adamın eli anahtar tutacak/tutmalı:). Görünüş olarak yakışıklı (göreceli belki). 2015 modellerinde kadro değişmiş (Bence biraz daha iyi görünüyor). 2014 modellerindeki kadroyuda, 2015 Citylife adında bir modelde kullanıyorlar artık.

Netten alışveriş için konuşuyorum; Alınırken dikkat edilmesi gereken husus, nereden alındığı ve üzerindeki parçalar listede yazdığı gibi mi. Örnek; Acera kol, aktarıcılar yazıyor, gelene bakıyorsun Altus bilmem ne. Altus ve Acera aynı kategoride(miş) olsa bile, belki bunu takıntı yapabilirsiniz.
İşiniz zor:) Kolay gelsin..

Arkadaşlar merhaba ikinci el tur bisikleti arıyordum 2 senelik city sport 10 buldum resimlerini inceledim kullanan kişi çok temiz kullanmış sadece lastikleri değişecek bitmişler 680 istiyor 650ye olur gibi istediği fiyat nasıl sizce pahalımı uygun mu ?

Geri