Scudo Sports

Salcano City Fun 70 yerine 60 almaya yöneldim. Görüşlerinizi bekliyorum.

Tepki
4
Bisiklet
Sedona
Merhabalar değerli arkadaşlar. Uzun bir süredir aklımda olan bisiklet satın almayı planlıyorum. Öncelikle aklıma koyduğum model Salcano City Fun 70 modeli. Yetkili servisleri arayarak ellerinde olup olmadığını öğrenmek için en az 6-7 yeri aradım ancak hepsi de City Fun 70 yerine City Fun 60 modelinin ellerinde olduğunu söylediler. Bende aralarında ki fiyat farkı 30 TL gibi az bir fark olması nedeniyle 60 modeline yöneldim. Şunu öğrenmek istiyorum sizlerden 60 ve 70 modelinin arasında ki tek fark 70 sabit maşalı 60’ta ise önde zoom maşa olması. Forumda ki araştırmalarım sonucu bu maşanın pek iyi olmadığını, işe yaramadığını öğrendim. Bu yüzden sabit maşa yerine zoom maşanın katacağı ağırlık konusunda tereddüt yaşıyorum. Acaba maşadan dolayı daha sonra sıkıntı yaşayabilir miyim? Ağırlık konusunda, yokuş çıkarken ya da hız konusunda çok farkı olur mu sizce bu iki modelin? Ya da bütçeyi zar zor da olsa biraz daha arttırıp Sedona 300-S gibi modellere mi yönelmeliyim? Şimdiden yardımlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkürler.

Scudo
İkisinide boşverin üstüne 100 tl daha koyup bir trek fx 7.0 alın.

Tabi 2.el , sıfır alamazsınız .

@Adem Gül

Tavsiyeniz için teşekkürler Adem Bey ancak ilk bisikletimin sıfır ve acemilikten olsa gerek görselliği ön planda tutuyorum :)

Yakın zamanda Salcano city fun 70 alan biri olarak, bence bu deryanın sonu yok. bütçeniz belli ise o doğrultu da devam edin. 100 ona koyayım, ah şurası da şöyle olaydı 100 daha koyayım modunda devam ederseniz bisiklet alma süreciniz birkaç hafta daha uzayabilir ve en sonunda bütçeye bakıp geri dönüş yaparsınız.
Benim fikrim şuydu; ben öncelikle başlangıç seviyesi bir bisiklet alayım, daha sonra baktım bu işi sevdim üst modellere çıkarım. Eğer sizde de durum böyleyse city fun 70'i öneririm. Eğer baktınız ki siz bisiklet işini çok sevdiniz ve uzun yollara çıkmak istiyorsunuz, o zaman bisikleti değiştirmeye gidersiniz.
60-70 arasındaki farka siz de değinmişsiniz, fakat bilmediğim için amörtisörler hakkında yorum yapamayacağım, fakat değişik bayileri ararsanız city fun 70'i bulabileceğinize inanıyorum, çünkü ben daha 1 ay önce aldım. iyi akşamlar
ekleme; ayrıca unutmayın ki bisikleti aldığınız gibi bitmiyor. ışıklar, kask, eldiven, vb.. bir miktar tutuyor.
@Emre Karaca

• Beğen
Tepkiler: QEXEC ve poet
Geri