Scudo Sports

İnceleme Salcano City Fun 70 Bol fotoğraflı

giriş için güzel alet. keşke geçen sene fiyatlar bu seviyede olsaydı salcanonun. 2013te bu fiyata bisikleti yoktu maalesef

Scudo
@Yalçın B.

Yalçın bey merhaba,
Orjinal hali ile sizin işinizi gayet güzel görür hocam. Bakmayın siz benim habire birseyleri degistirdigime. Yalnız alırken kadro boyuna kesinlikle dikkat edin hocam. Boyunuza uygun olanı alıp keyfinize bakin

@Ömer KARAN
Çok teşekkür ederim hocam

@ömer yüzgeç

Eğer asfalt ve hafif arazi diyebilecegimiz toprak yollar dışında kullanmiyorsaniz Mtb açıkçası fazla yorar. Düz maşalı bir şehir bisikletine geçince aldığınız keyif artacaktir. Şu anki bisikletinize nazaran hızınız bariz şekilde artacak. Sonuç olarak tavsiye ederim

tesekkurler.. haftasonu alip keyfini surmeyi dusunuyorum :)
salcanonun web sitesinde bisiklet siyah-mavi gorunuyor.. sizinkisi siyah-kirmizi..
bu iki renk secenegi mi mevcut? birde hangi kadro boy secenekleri var bu modelde?

@Yalçın B.

16-18-20 kadrolar ve siyah mavi, siyah yeşil ve siyah kırmızı renkler mevcut. Salcanonun sitesinde de yaziyo bu bilgiler

tesekkurler ahmet bey.. ben salcanonun sitesinde goremedim.. keyifli surusler dilerim..

hayırlı olsun bu fiyata alınabilecek en uygun bisiklet..

@Yalçın B.

Var diye biliyordum ama ben de yanılıyor olabilirim. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

@Salih Eroğlu

Teşekkür ederim hocam, daha iyileri tüm arkadaşlara kısmet olur inşallah

@Ahmet Faruk Eğit

evet işte asfalt, kaldırm, kötü kaldırım, karşıma çıkarsa toprak ama öle dağ taş değil asfaltta yolda çıkabiliyor.
Bide yol lastiği sorun yaratır mı üzerinde ki yani eski dişli lastik patlıyodu.

@ömer yüzgeç
Aşağı yukarı ayni ortamlarda kullaniyoruz hocam. Sorunsuz kullanırsınız. Süspansiyon olayı keyfinize kalmış, cok isterseniz City fun 60 modelini alırsınız. Patlak olayına gelince, mtb sehir yol farketmez, maalesef kullandigimiz 20-30 liralik lastikler dandik naylon. Paraya kıyıp güçlü koruma katmanına sahip lastikler alınmalı, sonra çevir pedalı bak keyfine :)
Bu arada 18 martta sipariş ettiğim shimano m520 spd pedal ve shimano m064 ayakkabı bugün öğle vakti geldi. Tabi hemen taktım pedallari ve test sürüşüne çıktım. Iyiki almışım, cok memnun kaldım :) Resimleri müsait olunca paylaşırım.

@Ahmet Faruk Eğit

Süspansiyon çok fark ettirmeyecek ise gerek yok ama titreme fark ettirirse bilmiyorum, spd pedal için ayakkabı lazım o iş yaş yani zor.
Alabilmem için para biriktirmem lazım yaza doğru inşallah alırım para biriktirmek için okula bisikletle gideceğim herhalde otobüs yerine.
son halini fotoğraf atar mısınız acaba merak ettim aerobar çok ilgimi çekiyor tipi için alabilirim :D

@Ahmet Faruk Eğit

Süspansiyon çok fark ettirmeyecek ise gerek yok ama titreme fark ettirirse bilmiyorum, spd pedal için ayakkabı lazım o iş yaş yani zor.
Alabilmem için para biriktirmem lazım yaza doğru inşallah alırım para biriktirmek için okula bisikletle gideceğim herhalde otobüs yerine.
son halini fotoğraf atar mısınız acaba merak ettim aerobar çok ilgimi çekiyor tipi için alabilirim :D

Merhaba konu açılalı bayağı olmuş bisikletiniz den memnun musunuz ? Şu ana kadar bir sıkıntı yarattı mı yada ''ulan şurası şöyle olsaymış'' dediğiniz bir şey var mı ?

Bu fiyata yeterli bi bisiklet hocam. Benim bisiklet epeyce değişti, onun için yorumum ne kadar etkili olur bilemem. Lastikler Continental Country Plus, Frenler Shimano M422, arka göbek degisimi ile ön-arka vitesler Acera ve arka Ruble 8li, fren vites kollari 3x8 Acera, Sele Selle Royal oldu. Aerobar takildi vs. Aletten çok memnunum şu an :)

Hocam benim birkac sorum olacak cevaplarsan sevinirim. üstündekilerle günübirlik turlara katılınabilirmi? Siz bu aletle en uzun kaç km gittiniz? benim boyum 170 cm 20 kadroda sıkıntı çekermiyim?çünkü mtb comda trekking bisiklette benim boyuma 53 cm civarı yazıyor bu 20 kadro 50 52arasıydı galiba. Tourney arka attırıcı yolda sıkıntı çıkarıyormu?arka tekerleği değiştirip center lock göbek takılabilir mi? Üstündeki lastik sık sık patlarmı?arka bagaj fiyatı nedir?

@ergün tekir

Kadro disk uyumlu değil, centerlock göbeği unutun. Benim boyum 1.79 ve 20 kadro tam oldu. Size 18 daha iyi uyar. İnternet ortamındaki ölçülere çok bakmayın, gidin bisikletçiye ve deneyin kesinlikle. Orjinal lastikler iş görür, ama kaliteli lastiklerle değişirseniz kafanız ağrımaz. Bu salcanoya özgü değil, birçok firma kalitesiz lastik takıyor diyat düşürümek için. Ben günlük 100 km'ye kadar pedal çeviriyorum, siz de turlara katılırsınız, gayet yeterli alet.

Hocam ilerde bu arka jantı ve üzerindeki rublesi arka attırıcıyı komple değiştirmek istiyorum.degistirirken yeni alacagim arka jantin gobegini mandallı göbek takamammi(galiba ismi qr).kadroyami uymaz? Yani sadece göbek değişimi yapmıyacağım.jant, tekerlek, ruble, attırıcı komple değiştirmek istiyorum bu mümkünmü?

megarance işi kafama takıldı
o takıldıktan sonra arka attırıcıda ayar yapmak gerekiyormu

@ergün tekir

Hocam sen herşeyi birbirine karıştırmışsın, ne dediğini anlamıyorum. Centerlock göbek disk uyumlu bi göbek türü. QR dediğimiz göbeğin mandalı, birçok göbek türünde var. Benim arka göbek değişti ve QR var şu anda. İstediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz tabi, paraya bakar.

@Mehmet H.

Ben taktıktan sonra ayar gerekmedi, gerekse de 5 saniyelik iş, ayar yerinden tel az bi gerdirilir, sıkıntısız kullanılır

hocam çok sağolasın,ben qr ı center lock zannetmiştim.sonradan anladım.orjinal salcano bayisinden sıkı pazarlık sonucu 475 tlye buldum.bu hafta elimde olacak inşallah.parçalar arıza verdikçe durumuma göre hareket eden tüm parçaları kaliteli bir şeye dönüştüreceğim.ondan sonra zaten daha az baş ağrıtır herhalde.iyi forumlar...

gaza gelip ben de city fun 60 aldım. boyum 180 bacak arası yüksekliğim 79 cm. 18 inch kadro aldım. 20 inch birazcık büyük geldi ayak ucunda ancak orta bara değmeden durabiliyordum. 18 inchde de ancak 2-3 parmak boşluk var.

60 ve 70 arasında 30 tl fark vardı. bende boyun fıtığı da olduğu için uyduruk da olsa amortisörlüyü seçtim. 100 tl de çamurluk ve bagaj ve sele değişimi bana toplamda 620 ye maloldu. ağırlık zaten çok fazla farketmiyor 750 gr.

bakalım yarın teslim alıp ilk sürüşümü yapacağım.

Geri