Scudo Sports

Salcano City Fun 70 Bisikletim Çalındı

gokhan_

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki renk ve modelde yaklaşık 6 ay önce aldığım bisikletim; bugün(22.11.15) Yalova'da apartmanın içinde doğal gaz borusuna kilitli olduğu halde çalınmıştır. Emniyete faturayla birlikte gidip başvuru yaptım fakat memurlar, bisikleti bulmalarının zor olduğunu, hırsızların İzmit ya da Bursa'da çingene pazarında satma ihtimallerinin yüksek olduğunu söylediler. Buralarda yaşayan arkadaşlar, önümüzdeki günlerde bu pazarlara ya da ikinci elcilere uğrarlarsa ve bisikletimi görürlerse lütfen bana 05383828663 nolu telefondan ya da direk polise ulaşmalarını rica ederim. Selesinin arkasındaki iki kırmızı plastikten biri kırılmıştı yerinde değil.Yine Yalova'da rastlayan olursa lütfen bana ulaşsın.
İlgilenen herkese teşekkür ederim.

http://image5.sahibinden.com/photos/41/75/53/201417553eny.jpg

Scudo
geçmiş olsun bulunur inşallah biskleti evin içinde saklamak her zaman en iyisi

• Beğen
Tepkiler: gokhan_
gelebilirsen bursa soğanlıdaki bit pazarına gel bulursun bütün çalıntılar orada

ya soğanlıya gitmiştir yada inegölde bisiklet pazarına

soğanlıda 10 tlye bile bisiklet bulmak mümkün

Önce üzüldüğümü ifade edeyim.bisiklete verdiğimiz özenden daha fazlasını emniyet konusunda göstermemiz gerekli olduğuna inanıyorum.kilitin çok kaliteli ve bağlama yerinin bir okadar emniyetli olmasına dikkat eder ve bu konuyla ilgili siteden uzman kişilerin önerilerini okursan faydalı olur kanaatındayım.bisikletine kavuşma temennisiyle saygılar

• Beğen
Hepinize teşekkür ederim. Aslında güvenli denebilecek biryerdeydi, evde koyabileceğim yer olmadığı için apartman içinde duruyordu ama kilit o kadar da iyi değilmiş. Çelik kilidi plastik kısmını zorlayarak çıkarmış, kesmemiş bile.

Soğanlıdaki ya da inegöldeki bit pazarı hangi günlerde @enes dökmen. Gitmeyi düşünüyorum. İzmit'e de aynı şekilde.

tam emin değilim ama pazar günleri olması lazım

• Beğen
Geri