Scudo Sports

Salcano carbon kadro hakkında

Cerit200

Üye
Tepki
3
İsim
safa cerit
Bisiklet
Bianchi
3013020609r1.jpg Arkadaşlar merhaba bisiklette yeni olsam da bana üst düzey bir mtb toplama planımız var,salcano assos 29er kadro buldum full carbon sıfır,kadronun sıfır satışı yok fakat bi arkadaş aracılığı ile alınmış bir kadro,asıl sorum ne kadro hakkında ne de bisikletin toplu hali hakkında bir yorum bulamadım açıkcası marka beni tereddüte düşürüyor sizin fikrinizi almak istedim nasıl bir seçim yapmalıyım ?

Scudo
Tek tek bisiklet dizersen astarı kuyruğundan pahalıya gelir.

@MertAG
alakasız olsa da teşekkürler

astarı yüzünden pahalıya gelir diye bir şey yok. İyi araştırıp toplarsan gayet ucuza bile gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Cerit200
@Recep-Şahin
merakım önyargımda haklımıyım değilimiyim hocam okadar para ver bakan salcano diyip geçsin..

Yok ya. Karbon veya alüminyum salcano kadro kullanıp memnun olan bi dünya insan var forumda. Tavsiyem yeni başlıyorsan birinden yardım alman.

@Cerit200
bence başka markalara bak

Çok memnun kalan olsa da sonuçta adı 9a çıktı...
En önemlisi kadro bence başka marka seçilmeli

@Cerit200 yanlız bu kadro ile amatör branşta 2014 dunya şampiyonu oldu salcano. Febrice mels di galiba kullanan yarıçcının adı.

(link)

_jpg_h380.jpg

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,
@Örümböcük

evet tek tesellim haha :D orbea merida ve bergamont seçeneklerim de var bakalım hangisi nasip olursa, yazmayı unutmuşum sadece salcano ve merida sıfır diger bi kac model daha baktım ama ikinci el, merida nin modeli de merida o nine team multivan

@Recep-Şahin

Astarı yüzünden miymiş yav o ?? :D :D

Geri