Scudo Sports

Salcano Bisiklet'in sahibi Salih Akgül anlattı

Ben Salcano'ya teşekkürü bir borç bilirim. Nedeni ise olabilecek en berbat servis ağını kurmaları ve bisikletlerini muhtemelen evde ampül bile değiştiremeyen elemanlara toplatmaları sayesinde, kendi işini kendi gören önemli bir topluluk oluşturmalarıdır.

Tasarım konusunda da yapılmaması gereken ne varsa yapıp diğer firmaları hata yapmaktan kurtardıkları için minnettarım.

İyi ki varsın Salcano. :ckskc:

Scudo
Karmakarışık renklendirmeleri beni boğuyor. Açıkçası bir modelini alsam ilk yapacağım iş komple söküp kadroyu güzelce net ve tek bir renge boyamak olurdu. Bu konuda kendilerini pek geliştiricekleri de yok gibi ...

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Karmakarışık renklendirmeleri beni boğuyor. Açıkçası bir modelini alsam ilk yapacağım iş komple söküp kadroyu güzelce net ve tek bir renge boyamak olurdu. Bu konuda kendilerini pek geliştiricekleri de yok gibi ...
Geçen gün de aynı muhabbeti bir firmanın yetkili pazarlamacısı ile yaptık. Hangi firmada çalıştığını burada söyleyemiyorum ancak kendisi Salcano alıp sonra yine arasının iyi olduğu başka bir firmaya gönderttirip karbon kadrosunu tekrar boyatmış :D "Abi bir bu renklere bak bir de benim yaptırdığım dizayna bak Allah aşkına sen söyle" dedi valla adam Salcano'dan daha sade ve daha hoş bir tasarım yapmış. İnsan gerçekten hayret ediyor yıllardır bu dizaynlarla bu renklerle devam etmelerine.

@Anonim hocam mosso tayvan malı.Tayvannda üretiliyor.Ümit bisiklet Türkiye'de montajını yapıyor

Ben Salcano'ya teşekkürü bir borç bilirim. Nedeni ise olabilecek en berbat servis ağını kurmaları ve bisikletlerini muhtemelen evde ampül bile değiştiremeyen elemanlara toplatmaları sayesinde, kendi işini kendi gören önemli bir topluluk oluşturmalarıdır.

Tasarım konusunda da yapılmaması gereken ne varsa yapıp diğer firmaları hata yapmaktan kurtardıkları için minnettarım.

İyi ki varsın Salcano. :ckskc:
Arnanutköy de oturuyorum üst modelleri toplayan bir tanıdık var yıllardır Salcano da çalışır aynı zamanda bır atölyesi var arada uğrarım yılların verdiği tecrübe ile işini özveri ile yapar. Orta ve düşük modeller zaten seri üretimde banttan çıkar.

Ben ümit bisikletin mosso parçalarını Tayvanda ürettirdiğini biliyordum. Yanlış biliyor olabilirim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri