Scudo Sports

Salcano bisiklet bakımı

hhhhhha

Üye
Tepki
17
Salcano n255 srd bisikletim var.Yazın aldıydım 4 temmuz 2009 da ücretsiz bir aylık bakımını yaptırdıydım Er bisiklet Eskişehir salcano Servisi.Oranın çalışanı her 4 ayda bir ücretli bakım yaptırmak zorundasınız garantinin sürmesi için demişti.(garantisi 2-veya 3 yıl sanırım). Dün bıraktım bisikletimi bugun aldım.yani 4 ay oldu sayılır.Bakımını yapmışlar. 25 TL ücret aldılar. Bisikletten o kadar çok anlamıyorum.25 milyonluk ne bakımı yaptıklarınıda merak ediyorum.Her 4 ayda bir yaptırmak zorundamıyız garantisi bitene kadar?. Ayrıca illede Salcano servisinde yaptırmak zorundamıyız?Cevaplarınızı bekliyorum.

Scudo
@bymodifieci

merhaba arkadaşım ben şuan eskişehirdeyim salcano ng 650 alacağım senin dediğin servise götüreceğim ama ben geçici olarak eskişehirdeyim bu düzenli 4 ay bakım yapılması zorunlumu garanti kağıdında yazıyormu? ve şuan en son durum nedir?

Bende salcano aldım kısa bir süre önce, üzretsiz bakıma götürdüm. Serviste bakım yapan kişinin programı dolu olduğu için yarın götürcem tekrar. Garanti kağıdında yazıyor garanti dışı kalacağı. Servisteki yetkili de söylemişti. Yarın daha ayrıntılı sorcam.

o garanti dışı kalmasada pek bir garanti verdikleri doğru olamaz ben kendi bakımımı kendim yapıyordum her gün :)

Salcano nun benim oturduğum bölgede teknik destek sıfır.Aldığım zaman gittim 5 defa problem çıktığı için sonra yapamadılar ben yapıyorum artık bakımlarını

Geri