Scudo Sports

Salcano bisiklet almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

d3j4vu

Üye
Tepki
4
bisiklet almayı düşünüyorum 1,75 boyunda 60 kilo 17 yaşındayım bütçem 200ytl ile 300 ytl arası şimdiden teşekkürler...

Scudo
Salcano NG 650 var 280 Ytl ye kulananlar epey memnun (link)

bAŞLANGIÇ OLARAK İYİ BİR BİSİKLET,AMA BAZI MALZEMELERİNİ DAHA KALİTELİ KULLANSALAR DAHA İYİ OLABİLİR BU BİSİKLETLER ŞAHSİ FİKRİM 2. ELLERİDE ARAŞTIRMANIZ YADA BÜTÇENİZDEKİ PARAYI BEKLETİP ÜZERİNE BİR MİKTARDA EKLEDİĞİNİZDE 400-500 YTL CİVARLARINDA VİTES SİSTEMİ DAHA ÜST DONANIM BİSİKLET ALABİLECEĞİNİZ YÖNÜNDE AMA BEN VE BİRKAÇ ARKADAŞIMIZ BU SİTEDEN SALCANO NG650 KULLANIYOR VE ÖNEMLİ BİR PROBLEM ARZ ETMEDİ EĞER DURUMUNUZ BU BÜTÇEYİ AŞMAMANIZ GEREKTİĞİ YÖNÜNDEYSE ALABİLİRSİNİZ,KOLAY GELSİN
ALP ASLAN

Sıcacık bir merhaba herkeze....

aynen o fiyat aralığında ng 650 yi alabilirsin ama bütceyi yükseltebilirsen astro yu tavsiye ederim bende yeniyim daha salcano modeller de baya araştırma yaptım hala da yapıyorum leonarda marka var disk fren olmayan hani fiyat aralığında önerilebilir ...

salcano alacaksan yenı astro modelıne bakın 24vıtes o fıyata cok iyi ekıpman ben celal sarachane kormaz tıcaretde calışıyorum salco ve kron bayısı yakından görmek lazım

ikinci el piyasasını araştırmanı tavsiye ederim..

360 tl 2010 salcano ng 650 var.(link)
başka alternatif 2.el sedona borla,kron xc 500.

Geri