Scudo Sports

Salcano bisiklet alacam sizce en uygunu bana hangisi ?

Tepki
4
Salcano bisiklet alacam sizce en uygunu bana hangisi ?

Boyum 1.77
kİlom 80

bİsİklet saglam dayanikli yol tutusu İyİ olsun hizli gitsin.

0 tl den - 1.500 tl ye kadar butcem var.

Salcano Şart deil bİsİklet saglam dayanikli yol tutusu İyİ olsun hizli gitsin. Gitsin yeter.

Scudo
1500 tlye salcanodan daha iyi markalara da bakabilirsin ama salcano da da iyi parça bisikletler mevcut.ama illaki de salcano dağ bisikleti dersen bence şu bisiklet o fiyata iyidir 1600 küsür tl ama 1500ünde altına indirebilirsin pazarlıkla (link)

taksıtle felan almayı dusunuom 6 veya 8 veya 10 taksit veya 12 taksıt olursa alacam xd

700 tl felan sankı konyadayım konyadan ıstanbula gıdecem xd

carraro j-race var çok harika bir bisiklet sanırım 1200 tl civarı olması lazım bakabilirsiniz..

ben sizin gibi bisiklet arayışındayım.. size scott sportster 40 modelini önerebilirim. hybrid bisiklet
(link)
eğer yol tutuş diyorsanız bu daha çok yol şehir bisikleti olur. (benim de tercih edeceğim seri trek fx serilerine bakabilirsiniz..)

(link)

1500TL'ye kadar bütçeniz varsa neden sadece bir markada takılıp kaldınız?

Sedona, Carraro gibi kaliteli markalara da bakmanızı tavsiye ederim.

Benim tavsiyem;

Sedona 751

Corratec X-Vert modelleri de çok güzel.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.Delta Bisiklet web sitesinden incele...

öncelikle kullanım alanınızı belirlemelisiniz.istanbula gideceğinizi söylüyorsunuz mtb biraz yanlış tercih olur.uzun yol için 28 tur bisikleti tavsiye ederim.marka olarak da bütçe iyi bence sadece bir markada takılmayın
(link)

bir bakmanızı öneririm bence isabetli bir tercih olur.mtb ile şehir bisikleti arasında baya fark vardır.eğer konfor da arıyorsanız kilitlemeli maşası olan bir şehir bisikleti alabilirsiniz.böylece gerektiğinde maşayı açarak bozuk yolda rahat edebilirsiniz...

Sizin almanız gereken mtb den çok hybrid tarzı bir bisiklet olmalı :)

Geri