Parça kalitesiyle ilgili sorun yoktur büyük ihtimalle servis kalitesinden kaynaklanan problem vardır. Başka bir başlıktada belirttiğmiz gibi bazı servislerin işlerini hakkıyla yapmadıklarını biliyoruz. İşleri sadece basit parçaları birleştirmek olan insanların eline üst düzey parçalar verilince maalesef ne ayarlarını yapabiliyorlar, ne de gerekli iletişimi kurabiliyorlar. Serviste bisikletten konuşurken buna bu kadar paramı verdin gibi cümlelerle karşılaşınca bidaha servise gidesim kalmadı. Bu durumda Salcano'yu da günah keçisi ilan etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bisikletlerin üzerine ne konuluyorsa başka markalarda da aynı parçalar var, kalite konusunda tereddüt etmeye gerek yok bence, fakat eğer ortada Salcano hakkında bir hata varsa servis konusunda çok seçisi davranmadıklarıdır. Bayram bey bu konuda duyarlı davranıp bir eğitim planladıklarını söyledi, bu konuda çok ümitliyim. Kalite artışı olmasa bu tür konuların lafı bile dönmezdi ama ortada belli bir beklenti varsa bu beklentiyi karşılamak için her konuda başarı gerekir. Salcano'nunda bunu başaracağına inanıyorum.
Sizin sorununuza gelince;
Bence bisikletiniz alıp bu işlerden gerçekten anlayan birine götürüp bakımını yaptırmak en garanti yol. Belki 5-10 lira fazla verirsiniz ama bisikletinizi zevkle kullanmaya başlarsınız.