Bu iki bisiklet arasında kaldım. Efes in tipi çok hoşuma gidiyor. Astro ise daha iiy diyorlar ne yapacağımı bilemedim. Bisiklette spor yapmak için alıyorum hafta sonlarıda bir yerlere ulaşım için kullanmayı planlıyorum. Hangisi daha iyi olur?
Arkadaşlar doğru söylüyor kardeşim. Benim geçmiş zamanlarda bisiklet bilgim fazla yoktu ve çift amortisorlerde gözüme çok güzel görünürdü ve çift amortisörün kasislerde çok işe yarayacağını düşünürdüm. ama aldıktan sonra hiç de öyle olmadı ( ileri seviye gelişmiş sistemler için konuşmuyorum tabi). Çift amortisor gerçekten yorucu oluyor,
Hatta geçen sene orta amortisoru kaldırıp yerini çelik çubukla kaynak atarak sabitledim ve çok daha rahat oldu
Aman diyim Efes alma, tipi filan da güzel değil, neresi güzel bu çift amortisörlü bisikletlerin anlamadım gitti, nerden piyasaya peydah oldular la havle... Efes alırsan sonradan ağlarsın, yokuş çıkarken Astro al pişman olmazsın.
Efes Derim Baya Ağır Ama Benden sana bir tavsiye her zaman ağır bisiklet daha iyi gider çünkü yola daha çok yapışır o yüzden efes hız konusunda kalkışta iyi değil ama uzun yol hızda ise uçak uçak efes al derim Kontrol konusunda ise arkadaş zor yazmış ona bakma ben efes kullanıcısıyım kontrölü süper
amacınız ne acaba? 2011'den kalma konu, diğer mesaj yazdıklarınız da aynı şekilde eski konular...
her salcano efes yazan konuya girip en kötü modellerden birini övmenizin sebebini merak ettim...