Scudo Sports

salcano astro internetten alma?

ismetgndz

Aktif Üye
Tepki
38
sa arkadaşlar ben salcano astro m modelini alcam internetten fakat nerden alacağımı bılmıyorum.kredi kartı bilgilerini vereceğim için güvenilir olması lzm. hepsiburada.com da buldum fakat bu sitedende bisiklet almak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. yardımlarınız için şimdiden sağolun.

Scudo
yakın zamanda ben hepsiburada'dan bisiklet aldım... sonuçta onlar salcanoya sipariş geçiyor ve salcano firması aras kargo ile size gönderiyor ürünü :) play kartınız varsa 100 liralık puan kazanabileceğinizi de unutmayın...

tek özel durum şu, bisiklet size kolide geliyor... kurulum yapmak/yaptırmak lazım... bunu da herhangi bir salcano servisine ücretsiz yaptırabiliyorsunuz.

hepsiburada'dan alabilirsin gayet güvenli, birçok alışveriş yapmışlığım vardır. 15 Lira daha ucuza satan bir site var ama 15 Lira için risk almaya değer mi karar senin.

arkadaşlara katılıyorum hepsiburada.com kadar güvenilir kaliteli bi site yok denecek kadar az oradan alabilirsin hem kargo bedava

bir sorum daha olacak astronun 24 ay garantisi var diye yazıyor. bisiklette bir sorun oldğunda garantiyi salcano şirketi mi yoksa hepsiburada.com mu üstlencek orasını anlamadım?

ve bisiklet kadro renkleri var 2-3 tane onu nasıl seçecem?

bisikletçiden almaktan farkı olduğunu sanmıyorum, koca bisikleti kargoyla hepsiburada.com'a göndermek mantıklı gözükmüyor (bazı kategori sınırlamaları var diye biliyorum ama müşteri hizmetlerine konuyla ilgili mail atmanız yeterli olacaktır kısa süre içinde cevap gönderiyorlar.) çoğu sitede renk gibi seçenekler sipariş notuyla hallediliyor ama atacağınız mailde bunu sormanızı tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ismetgndz
hepsiburada güvenli fakat bisiklet yakından görmek,sürmek ve incelemekte fayda var sezon sonu olduğu içinde indirimli fiyata alabilirsin internetten söyleyeceğin bisikletin fiyatında indirim yapamazsın.

hepsiburada uygundur alınabilir...defalarca alışveriş yapmışlığım var...ama bence biraz bekle 2012 modellerini al...

Yaklaşık 6 ay önce Hepsiburada'dan Salcano Astro 291 aldım, sipariş tarihimden yaklaşık 1 ay sonra beyaz renk yolladılar, ben siyah istemiştim.Bisiklet bana geldiğinde öndeki arması neredeyse tamamen düşecek haldeydi ve kadrosunda bazı çizikler vardı.Artık Salcano mu yoksa Hepsiburada mı bu sorunlardan sorumlu bilemem, ancak yakın bayinizde varsa oradan görerek, inceleyerek almanızı tavsiye ederim.Tabi fiyat farkı çoksa iş değişebilir.Ben akıllanmadığım için değeceğini düşündüğüm fiyat farkı varsa gene HB dan sipariş verebilirim :) örneğin...

1 kasım 2011 tarihinde 1 adet salcano xrs 800 siparişi verdim ve halen elime geçmedi:mad: Hergün aramama rağmen bir türlü elime ulaşamadı

HB son 2 yıldır çok sorun çıkartan bir site. HB'den alışveriş yapmanızı önermem.

Ben bisikletcim.com dan astro 240 srv aldım kendi sitesindeki fiyat 572 liraydı ancak ben 475 liraya aldım 4-5 günde geldi.

hepsiburadaya bulaşma artık eskisi gibi değil yurtdışından sipariş ver daha çabuk gelir.

hepsiburdadan defalarca alışveriş yaptım güvenli bir site ancak aldığım ürünler arasında biskilet yoktu. hepsiburdadan alış veriş yapmaktan çekinmene gerek yok bence aklına takılacak soru bisikletimi internettn mi alayım olmalı. sürmek kontrol etmek vsvs... kolay gelsin.

Geri