Scudo Sports

Salcano Astro Dış Lastiği

Tepki
9
arkadaşlar salcano astrolorın dış lastiği çok mu ince 2 kere arka teker patlattım astrosunun dış lastiğini değiştiren oldu mu

Scudo
arkadaşım aldığı gün küçük bir cam kırıntısında patlattı lastik asfalt kullanımınaaa hiç uygun değil ayrıca dediğiniz gibi ince

Astro 241 sv kulnıyorum dağ bayır cıktık düz yoldada uzunca kullanıldı fakat daha hiç patlamadı allaha sükür. raceking 2.2 lastikler. gayet memnunum byük olması nedeniylede bozuk yolarda amortsore cok yardımcı oluolar darbeleri emme konusunda.

İncelik olarak bilemem fakat bu iş birazda şans işi gibi geliyor bana. Eski bisikletimde dıs lastikte asınmadan kaynaklanan delikler var direk iç lastik görünür sekilde. Az kullanıldııgndan deiştiremedim yada onarmadım ama onda bile patlak olmadı su zamana kadar. Cok nadir lastik patlattım.

55 kiloyum. Eminim baska bir dıs lastik kullanıyo olsaydınızda lastiginiz aynı durumda patlayacaktı.

aynen dış lastik tamamen şans işi sonuçta kalında olsa belli durumlarda patlıycak delincek sürülen alnda baya etkili ...

cam bildiğim kadarıyla kolay kolay kesmez lastiği sonuçta ince bişey değil ilet gibi delmesi için sürtünmesi lazım bence sizin şansınıza çivi ve raptiye çıkıyor :)

nazar degmesin suan bir sorun yok ama tabiki ustundeki lastikler dag bayir gezmek icin ideal degil

bende de hiç patlama olmadı

RaceKing 26*2.2 lastikler piyasadaki pahalı lastiklerden biri ancak çamur lastiği. Yıldız diken denilen dikenler yüzünden Ankara ortamında toplamda 200km de iki bisiklet(eşim ve ben) birer takım iç lastik bitirdik. Yolda camlara vs azami dikkat ettiğim halde. Dış lastiğin içine yapıştırılan bantlardan arıyorum bulursam bir de onunla deneyeceğim. İç lastiğe sıkılan köpüklerden aldım ancak daha deneme şansım olmadı, kaç mm delik kapatabiliyor üzerinde yazmıyor. Ciddi olarak yeni takım dış lastik almayı planlıyorum.

evet dış lastikler çok iyi ama benim kullandığım yollara elverişli değil

(link)

• Beğen
Tepkiler: Msgl
bende de hiç patlama olmadı

öncelikle iyi forumlar :) dış lastik çok ince dir zaten sizde olan lastık Race King 2.2 dir dağ lastiği değildir yani genelinde öle veriliyor ala bilirsen Maxxis al derim ;)

benim bisikletimin üzerinde şu an moto wader richey 2.40 dış lastik var çok memnunum ayrıca dişleri son derece kalın ve dayanıklı tavsiye ederim ;)

Ben 80 kiloya yanıkım çanta falan olduğunda 80 kg'yi rahat geçiyorum...

Nisan ayından bu yana 20 gün önce falan 1 kere patladı. Asfaltta kullandım hep. Şişe cam kırıklarının üzerinden fevren çok geçtim ama hiç bir şey olmadı. Patladığında lastiğe karton kolilerdeki kalın bakır zımbalardan girmiş o kesmiş şamyeli onun dışında sıkıntı çıkarmadı...

Aslında lastik olarak şikayetciydim ama şimdi 2500Km'den fazla yol yaptım ve hala iyiler. Yani ıslak asfaltta falan düzgün kullanırsan ve ilk yağan yağmurda sürmeye kalkmazsan çok iyi tutuyorlar bence...

Daha bisikleti aldığım gün camın girmesi sonucu patladı.Şansızlık mı nazar mı bilmem ama o gün 5 kilometre elimde taşıdım bisikleti.Race king oldukça yumuşak bir lastik bu nedenle biraz dayanıksız.O gün bugündür camlardan korka korka sürüyorum.

@Murat Bütün

Merhaba,

KArdeşimin bisiklet astro srv 240 Michelin 2.2 lastikler. Ama gerçekten çok ince bir dış lastik. Patlayınca yama yapmak için çıkardık bu kadar da ince olmamalı yahu. Gerçekten de ince bir lastik.

300- 400 km de iki kere ön lastik patladı. kız arkadaşımın astro lady var onun hiç patlamadı. sahil yolu camdan yol gibi. o şişeleri kırmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorum... zavallılar bunlar...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Benim de lastiklerim race king 2.2. Dağ bisikletim olmasına rağmen genellikle asfaltta kullanıyorum 4-5 aylık. Cam diken vs gördüm mü çok yaklaşmışsam gidonu kıpırdatmam pedala frene basmadan geçerim :)

Geri