Scudo Sports

salcano astro 40 mı carraro force540 mi acil yardım

saban 1986

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Bianchi
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım .bu iki bisiklet arasında secim yapamadım yardımlarınızı bekliom :eek:

Scudo
Hidrolik disk ve vites markalarını detaylı olarak araştırın derim, çünkü kadro olarak olsun, lastik ve diğer ekipmanlar olsun kafa kafaya yarışıyorlar. Görünüş olarak hiç şüphesiz Carraro diyorum :) Bisikleti şehir içinde mi kullanacaksınız, arazi için de uygun olsun mu bunu detaylı olarak söylerseniz daha doğru bisikletler de seçebilirsiniz bu fiyata :)

Dag be sehir karısık kullanacam hocam ikiside birer bir kadro olarak kullanılan alimınyum bile aynı (6061)
Kalite olarak hangisi gosterişi astro onde ama yerli olunca duraklatıyo

Her İkİ markada yerlİ. Kadro kalİtelerİde ayni. Estetİk aÇidan aĞir basan astro yu tercİh ederdİm.

force 540 rengı kadrosu guzel yalnız donanımları bıraz dusuk. eger dusunursenız boyle bır model carraro olabılır ne dersınız?
(link) bende bu modeli kulanıyorum shımano acera vıtesiyle ve fıyatıyla önde duruyor. kadrosu da güzel. bir de alacağınız sıtede kargo ucretsız olmasına dıkkat edın yoksa yuklu mıktarda kargo ucretı odemek zorunda kalırsınız..

Geri