Scudo Sports

Salcano Astro 30 ?

Furkan Çınar

Forum Bağımlısı
Tepki
212
Bisiklet
GT
Merhabalar, arkadaşım için başlangıç seviyesinde bir bisiklet bakıyoruz. Aslında kafamızda 2. el alma fikri vardı ama Sirkeci'ye gidip biraz bakınalım dedik. Linkteki bisikleti arkadaş çok beğendi açıkçası kadrosu falan benim de hoşuma gitti (link). Satıcıya nakite ne olur dediğimizde size 590 yaparım dedi. Sizce ikinci el mi daha mantıklı yoksa 590 liraya Astro 30 mu ?

Scudo
2. elde tabiki daha kaliteli bisikletler alınabilir fakat ben özellikle yeni başlanıyorsa sıfır bisiklet taraftarıyım.O fiyata sedona 701 ve borla yada bakın mutlaka

Katılıyorum ilk bisikletiniz bencede sıfır olmalı çünkü 2, el aldınız diyelim ve bir sorun çıktı bu parçanın gelmeside günler aldı bu bekleyiş sizin içinzideki bisiklet sevigsinin önünü geçer ve bisikletten soğursunuz.

abi 2 inci elin derdi bitmez gün gelir dış lastik değişir gün gelir furç takımı Aynakol Göbek Bilyalar OO ne anladım Ben Bu işten D emeye çalıştığım Şey Ömrü Azalmış Bisiklet Almayın Dediklerim Bana Oldu 1 yıl İçinde

Alırsanızda Deore Üstü Alın Dyna Sysli Ama Onlar 3 4 yıl Gdiyor

Ben daha çok ikinci el tercih ediyorum ama en düşük sistemi deore benim aldığım bisiklet. Sanırım başlangıç seviyesi bisikletlerde sıfır tercih etmek daha mantıklı.

konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat astro 241v in bu aletle arasındaki farklar nelerdir ? vites kolları aktarıcılar vesaire lastiğine varana kadar aynı liste üzerinde ?

Geri