Scudo Sports

Salcano ASTRO 210 V nasıldır ?

Scudo
su an kullanıyorum . vıtes harıc mukemmel dıyebılırım. ben tx-55 vıtesı hc sevmedım cok hassas ıkıdebır ayar ıstıyor.

ama almaman ıcın bır bahane sayılmaz. belkı de ben cok abartıyorum.

Benimde arkadasım aldı denedim sürüsü gayet tatmin edici sekil olarakta güzel. Akıcı bir bisiklet. Hiç aklımda yokken bende almaya karar verdim sürünce. Yannız alırken biraz daha üst olsun die 240 srv düşünüyorum . Vites sistemi sram x4 kollar ve arka aktarıcı. Sanırım ön aktarıcı shimano. Aralarında cok asırı bi fark yok.

alamyı düşnüyorsan tavsiye ederim.

nakitte 25 tl gibi bir fiyat var 240 srv almanız daha mantıklı olur arda arkadaşımızın dediği gibi vitesi ikide bir ayar istiyor

Ben uzun süreli kullanmadıgım için yasamadım . Ama arkadasımda viteslerin ses yaptıgını söylüyordu buda sanırım ayar bozukluıgundan kaynaklanıyor.

Sram x4 te sorun olmaz die dülşünüorum.Nakit alıcam salcano sitesinde 572 tl dior bakalım sıkı pazarlıkla 500 e alabilrsem cok makbule gecicek. Kararsız kaldıgım sadece kadro boyu

16-18 arasında kararsızım 18 agar basıor. 177 boy - 82 cm bacak boyum var bacaklar uzunca bireaz

@Uğur Recep AKGÜL

ben geçen haftasonu sirkeciden 241 sv modeli aldım bana 240 srv modelinin olmadığını söylemişlerdi eğer 240 srv alacaksan almadan önce orayı bi aramanı tavsiye ederim

500 tl çok onu sıkı pazarlıkla 450 tlye alırsın

eğer uzun yolda kullanacaksan 18'' al eğer kısa mesafelerde kullanacaksan 16'' al derim;)

Fiyat 572 yazıor 450 ye bıraksa cok cok iyi olur. İstanbulda alanlarda varmıs. Ben bursada yasıyorum. 450 ye düişseceklerini pek sanmıyorum ama bakalım. İnternetten falanda pazarlık sansımız yok.

Önerileriniz içinde teskurler. Suanda aklımda bir yol haritası yok yani uzun kısa olarka fakat sehir için kullnılıcak. Mesafe olarakta heralde tek seferde 30 km i gecmez diye düşünüyorum. bu kısa mesafe oluyor sanırım :)

@Uğur Recep AKGÜL

ben sirkeciden 241 svyi kredi kartıyla tek çekim 460 tlye aldık nakit 450 tlye bırakırlar

sana en uygunu 18 kadro

18" kadroda karar kıldım ama bakalım kac paraya inecekler. Ayrıca diger konuda 303 ün 750 tl oldugunu ögrenince kafam iice karıstı acıkcası.

ama bi yandada 240 srv ihtiyaclarımı fazlasıyla karsılıcanı düşündügüm bir bisklet 303 ise biraz daha lüxe kacıyor gibi kendi acımdan.

Yerinde görüp biraz satıcı ile konsutuktan sonra iice bi karar vericem die düşnüorum

303 bütçe istiyor balatası,rotoru çok masraflı 240 srv işinizi görecekse onu al frenleri masrafsız

240 ta karar kıldım kısmetse yarın gidip bakıcam içime sinerse alıcam gelicem. Aldıgım gibi reismleri eklerim. Tabi resimleri hiç görülmemiş bi bikslet deil ama insan heves edior :D

yaklasik 2 aydir 210 V kullaniyorum, su zmana kadar hic bir sorun yasamadim, genelde biraz actionlu kullaniyorum heryerden atlarim ziplarim, dag bayir gezerim falan, tek bir sorun dahi yasamadim, fiyatina gore cok guzel bir alet, yol tutusu olsun, frenleri ve vitesleri olsun gayet guzel, en son 60 KM hiz yaptim bayir asagi cokta eglenceliydi :) alicak olan arkadaslara tavsiye ederim. Resimlerini birazdan ekliyecegim diger konuya.

fiyatı nekadar acaba kaça aldınız

bende 240 srv almayı planlıyorum ama peşin diil taksitle fiyatını bi yerde sordum taksitlisi 590 dedi 10 ay taksit yapsam ayda 59 tl oluyo günde 2 lira kenara atsam 60 lira çok rahat biriktiririm zaten günlük harçlığım benim okul+dersane 4 lira bu yıl zam gelirse 5 lira yaparım onun 4 lirasını bisiklete ayırcam (2 lirasıda aksesuarları için ayda 60 lira yapar yavaş yavaş taksitleri bitene kadar aksesuarlarınıda tamamlaşmış olurum) 1 lirada öylesine kalır heralde okulda bi simit dersanede bir simit :) evde yemek yerim ha bide dükkana gidersem (ps3 cafe abimin) tost malzemesi almaya fln gidince 1-2 lira bırakıyo bana o da bana yardımcı olur inş alırım ben taaaa 350 liralık bisikletti hedefim yükselt yükselt dediler bende buraya kadar geldim :)

agır olmuyacak dağlık arazide ve şehir içinde kullanım için ideal..
sorun yaratmıyacaktır.

şu bisikletler hakkında konuşurken bilen birisi de ağırlık yazsa nolurki yaa :) çok güzel çok güzel deniyor. sonra çıkıyo meydana bi bakıyosun 18kg bisiklet üstüne de iki aksesuar ekliyosun oluyo 20kg :D

Geri