Başlıktaki bisikleti kullanıyorum. Bir ara hidrolik disk frenli bir bisiklet almaya niyetlendim benimkini satıp ama vazgeçtim sonra. Acaba bisikletime arkaya hidrolik disk fren takabilir miyim?
@Cuneyt Erkman
evet dersem yalan olur. sizinle aynı bisikleti kullanıyoruz sanırım. janta sürtüyor gibi geliyor frenler. fren ayarını yaptırdım. jantlarda akort sorunu da yok. o yüzden geçsem mi diye düşünüyorum. veya shimano v fren ayakları mı alsam?
@Cemali Avcı
genel olarak v fren daha sorunsuz bir sistemdir kaliteli bir fren sistemi ve ayarlama ile iyi sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Eğer ki kadro değişimi yapacak iseniz v fren ve disk fren uyumlu bir kadro almanızı tavsiye ederim ki disk fren sistemi size uygun gelmez ise geri dönebilesiniz
hımm. maşa evet ama kadro uyumlu değil diye biliyordum. bir de bisikletçiye sorayım. gerçi haftaya bakımdan geçireceğim. hala hoşnutsuzluk olursa v frenlerle alakalı, ya ayakalrı değiştiricem shimano ile yada oluyorsa hd frene geçicem. bu arada tektro v refn iyi değil midir?
hiç bakmadım. ölçüp yazarım yarın. şuan işteyim. herkese ilgi ve alakası için teşekkürler. bisiklet konusunda tam aradığım gibi bir forum bulmama sevindim
çok büyük ve ayrıntılı bişey değil biraz zaman harcarsan therapy den (ki bulman zor) çok daha ucuza çelikten yaptırabilirsin. sonrada sprey boyayla boy gitsin.