Scudo Sports

Salcano Astro 20 - 40 ? - 950 TL MTB

Tepki
4
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaslar , bu iki model arasinda kaldim son olarak .
Bir turlu karar veremiyorum , bir tarafta full acerali astro 20 varken diger tarafta saglam hidrolikli fakat tourneyli bir astro 40 var . Sizce hangisini almaliyim , tourney uzer mi , v fren cok farkeder mi veya hidrolik disk gerekli mi ?

Ayrica illaki su olmali diyeceginiz model varsa tavsiyelere acigim . Simdiden tesekkurler.

Scudo
ben astro 20 sipariş verdim sebebi ise v frennin ucuz maaliyeti ve disk frenle uğraşamam diye :) Diğer yanda acera vites sisteminin tourneyden üstünlüğü de büyük etken oldu.
Bu arada astro 20 nin fiyatı daha makul.

Sehir icinde kullanacaksanız hidrolik frene gerek yok hem ağır hem de masraflı. Astro 20 daha mantıklı

Aldığım yer tanıdıktı o yüzden iyi bir indirimle aldım diyeyim ben size ;)

Bisikletini dağa falan götüreceksen biraz daha para ekleyip imzamdaki bisikleti düşünebilirsin :)

Keske şimdi hayırlı olsa ama daha 2 ay sonra alacağım :)
Siz hangi modele karar kildiniz ?

Astro 20 kullanıyorum 40 dan daha kullanışlı sanırım tourney ile acera arasındaki farktan yanısıra birisi 21 birisi 27 vites bu muhteşem bir fark

bence astro 20 la en azından 27 vites benim arkadaş astro 40 aldı hiç memnun deil :)

Sonuna kadar Astro 40 !!!

Hidrolik frenin yanına hiç bir V fren yanaşamaz. (Kullandığımdan biliyorum. Baradine pabuç felan bunlar alternatif)

27 vites farkını kapatmak için ise (Yokuş yukarı ve düz yolda hız için) Megarange uyumlu bir vites alır Megarange takarsınız olur biter !

Geri