U ufukengin Üye Kayıt 1 Ağustos 2007 Mesaj 10 Tepki 2 Şehir brs 2 Ağustos 2007 #1 arkadaşlar salcano assos almayı düşünüyorum onun fiyatına yakın başka ne önerebilirsiniz?? 495 Ytl bu arada fiyatı KRON a baktım bana pahalı geldi bence assos iyi kullanıpta beğenmeyen var mı?? Yada ne önerirsiniz.. Tepkiler: dapoet
arkadaşlar salcano assos almayı düşünüyorum onun fiyatına yakın başka ne önerebilirsiniz?? 495 Ytl bu arada fiyatı KRON a baktım bana pahalı geldi bence assos iyi kullanıpta beğenmeyen var mı?? Yada ne önerirsiniz..
B burakturk Üye Kayıt 25 Şubat 2007 Mesaj 24 Tepki 5 Şehir antalya 2 Ağustos 2007 #2 bence kron'u düşün
U ufukengin Üye Kayıt 1 Ağustos 2007 Mesaj 10 Tepki 2 Şehir brs 2 Ağustos 2007 #3 kron un en ucuzu o fiyatta ve servis ağı nasıl türkiye de??sorun çıkmasın??
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 2 Ağustos 2007 #4 KRON - Salcano'dan daha iyi olduğuna emin olabilirsin. Servis konusunda bu forumdaki dükkanı olan bisikletçilerin çoğu servis hizmeti veriyorlar.
KRON - Salcano'dan daha iyi olduğuna emin olabilirsin. Servis konusunda bu forumdaki dükkanı olan bisikletçilerin çoğu servis hizmeti veriyorlar.
A A.fox Üye Kayıt 3 Mayıs 2007 Mesaj 80 Tepki 9 Şehir istanbul 19 Ağustos 2007 #5 ben assos kullanıyorum ve memnunum
celilcetiner Forum Demirbaşı Kayıt 22 Ekim 2007 Mesaj 542 Tepki 1.040 Şehir ALANYA İsim Celil ÇETİNER Başlangıç 1964—65 Bisiklet Pinarello Bisiklet türü Yol bisikleti 22 Ekim 2007 #6 slm dostum bende assos kullanıyorum. ve satmayı düşünuyorum. işyerinde motosiklet kullandığım için bınme fırsatım olmuyor. antalyaya yakın bir yerdeysen haberleşelım. msn adresim celilcetiner@hotmail.com. ]
slm dostum bende assos kullanıyorum. ve satmayı düşünuyorum. işyerinde motosiklet kullandığım için bınme fırsatım olmuyor. antalyaya yakın bir yerdeysen haberleşelım. msn adresim celilcetiner@hotmail.com. ]