Scudo Sports

İnceleme Salcano Assos 50 SLX

Scudo
@eleenorr rotorda eğiklik olsa yalpalayarak dönmez mi.diskte bi yalpalama yok.bence vidalama delikleri 1mm dısta olmaliydi.hata burda gibi.bayaa bi mesai harcadik başında.

@baho Doğrudur hocam bir şey diyemem görmeden zaten ama yurt dışından sıfır aldığım rotor yamuk gelmişti hani kaliper ayarında fena değilimdir ama saatlerce uğraşıp düzgün bir ayar tutturamamıştım sonra rotoru düzeltmiştim onun için bir sormak istedim.

@eleenorr ilginize tesekkur edrim.bisiklet su an serviste.gelince rotora da bi göz atmakta fayda var.ins düzeltirler de bakmak zorunda kalmayız.saygılar

benimde 2014 model assos um vardı ayni proplemi vardı ama sizinki kadar değildi.araka fren ayarı çok zordu diskin ötmesine inanılmaz allerjim var ses gidene kadar uğraşırdım.acaba bu donanımdaki bir bisiklet bu kadar ucuz olma sebebi bu üretim hatası olmasın.bende otele gelen hollandalı müşterime ayarlatmıştım o da ayni şeyi söyledi.b arkadaş bisiklet teknisyeni.kadro değişimi olmazsa yapapileceğin şeyler kadroyu zorlamadan janta bir kaç mm pul somun, yeniden kaynak,seçimleri olabilir.en iyisi elden çıkar.ben sattım giant aldım

• Beğen
Tepkiler: baho
@baho Aynı modeli arkadaşım gittigidiyor üzerinden satın almıştı ve aynı sorundan dolayı iade etmek durumunda kalmıştı :(

• Beğen
Selam. Aynı modelden ben de almıştım. Bisikleti toplarken sele borusu kadroya girmiyor. Nedendir diye yoklarken bir de ne göreyim!! Aha bu.. Modelin fiyatı üzerindeki komponetlere göre aşırı ucuz kabul ama bu kadar da defo olmaz ki yahu.

thumbnail_WP_20160930_14_20_28_Pro.jpg thumbnail_WP_20160930_14_21_12_Pro.jpg @mfurkan @selami atay @baho @eleenorr

@Hüseyin Odabaş Olur olur. Ne var bunda.

Liseye gidiyoruz. Arkadaşlarla marketten tereyağı aldık, fırından sıcak pide aldık alem yapıcaz :) ekmeği böldük içinden çuval parçası çıktı fırıncıya gittik dedik çuval çıktı diye, adam "mersedes çıkacak değildiya" dedi. O an aydınlandım ben projektör gibi pısıl pırılım hatta. Esnaflık bu ülkede böyle malesef.

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanın inşallah.:harika:

bisikletcim com bize ayıplı ürünü sattı anlaşılan.kurarken arka fren kaliperinin vidalarının sıkılmamış oldugunu farkettim.kompenetler için elimde tutuyorum su an.salcano çözüm bulmazsa tüketici hakları kanalıyla muadiliyle değişim talebinde bulunacağım.hayırlısı bakalım

@baho asos 50 alan bir arkadaşta aynı problem var kadronun disk bağlantı yeri açık net yamuk. Biz nasılmı çözdük en ucuz parça orada shimanonun vidası olduğu için vidaya kıyıp eğe ile incelttik böylece kaliperler daha fazla ayar şansı verdi ve tam olmasada %90 çözdük. Sağlıklı değil aslında vidayıda zayıflatmış olduk sert bir frende o vida kırılabilir.

Satici urunu geri iade aldi arkadaslar.ilginize tesekkur ederim.hepinize kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ESİN34
Geri