Scudo Sports

İnceleme Salcano Assos 50 SLX

Scudo
@Onur YCL selam. Burasi Giresunun görele ilçesi. Bol oksijeni temiz denizi güzel doğası ve özellikle fındığı ile meşurdur.Çok çok sakin biryerdir.Şuç oranları yoktur.İnsanları çok sağlamdır. (buralı olduğum için söylemiyorum.).Herkez herkezi tanır.Köyleri çoktur.Toprak çok verimli olduğu için halkın geçim kaynağı genelde tarımdır.Bar disko vb gibi kuruluşlar yoktur. (açarsalar taşlarız :) ) Yalnız kızları çok sağlamdır. ağzını burnunu kırar bilgine(yada bana öyleleri denk geldi bilmiyorum) :) Kardeş seni misafir ederdim ama açıkca söylüyorum. ailemle kaldığım için ev misafirliğe uygun değil.kendi evim olsa seni ağırlardk :) Hoşuna giiti ise önceden çektiğim birkaç resim daha ekleyeyim. daha keşfedilecek çok yerler var ama insomnia ile tırmanamamıştım. tepelerde daha iyileri var.assosum gelsin bundan daha iyileri gelecek
Not son eklediğim resimler karıştı. Bu yüzden geri aldım. Yenileri yeni bisikletimle gelecek

@hüseyin muhammed odabaş, 2008 yılında ailece düzenlediğimiz gezi kapsamında giresundan da geçtik. Meşhur fındık ezmelerinden, o küçük fındıklardan ( zannediyorum adı pikola :)) aldık. Sahilde güzel bir yemek yediğimizi hatırlıyorum. Oralar hala aklımda ve her sene keşke daha çok zaman ayırsaydım diye pişmanlık duyuyorum. 1 haftaya yakın da Uzungöl'de kaldım. İnsanı samimi sıcak yardımsever, doğası eşsiz bir bölge. Uzungöl'e giderken Çaykur'un fabrikasına uğradık ve o ismini tam hatırlamadığım ancak sanırım numarayla adlandırılan kaliteli çaydan almak istedik ve oradaki görevliler kendilerine ayırdıkları çaydan bir koca poşet dolusu verdiler. Karşılığını teklif ettiğimde benim misafir olduğumu ve hiçbir şekilde para almayacaklarını söylediler. Yüreğinizin büyüklüğü, düşünmeniz yeter beni fotoğraflarla ağırladınız zaten :)

@BF Okuru Bey gayet güzel olmuş. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Hocam slx le deore xt nin farkını anlatır mısın?seni biraz yoruyorum farkındayım ama bunları bilgi edinmek için soruyorum.

@hüseyin muhammed odabaş
Bu tür bilgileri forum içinde ve internet'te bulabilirsiniz ama kısaca söylemek gerekirse, hafiflik, daha iyi fren tutuşu, daha seri vites geçişleri...

Gorele-giresun. Çok daha güzel yerler var. Yeni bisikletimide aldım fakat iş sezonu olduğu için grzemiyorum. Pazar tatilim bile yok en az 2 ay :(

@BF Okuru Harika olmuş ellerinize sağlık. :) gidonunuz kaç mm?

@???? Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

@???? Teşekkür ederi dostum. Hemen hemen aynı bisikleti kullanıyoruz zaten:) İyi dileklerin kabul oldu denilebilir ;) Ben çok memnunum umarım sende seversin.

Geri