Scudo Sports

İnceleme Salcano Assos 50 SLX

@hüseyin muhammed odabaş
Salcano Assos 50 SLX kadro boyu olarak 16,5 kadro tam olacaktır.

Scudo
Son mesajdan 10 ay sonra bir fotoğrafta benden :)DSC_0020.JPG

Ali kardeş sana birkaç birşeyler soracağım.Nihayet assos 50 slx parasını biriktirebildim. fakat yıl olmuş 2015. şimdide assos 20 27.5 modeli çıkmış. yeni tasarımlı aynakol ritchey pro com vs.demek istediğim üzerine biraz katıp bu modelimi alsam? yada azdaha biriktirip assos x1 mi alsam? 1000 lira fark var aralarında. yalnız assos x1 de tek çarklı aynakol var. bu aynakol çapraz videste ses veyahut güç kaybı yaratırmı? haliyle zincir çapraz çalışacak. tırmanmada assos x1 slx göre yumuşaklık yaratır mı? assos x1 4.500 eder mi? @BF Okuru

@hüseyin muhammed odabaş

Assos 20 27.5 XT modelini öneririm. Assos X1 çok fazla gereksiz gelebilir size daha önce böyle bir bisiklet kullanmadıysanız. Amacı da zaten tek bir yoldan farklı yönlerde kullanılabilmesidir, çapraz vites için gayet kullanışlı ses vs. olmaz. Tırmanmada bir şey farketmez. XT'de küçük dişli aynı işi görecektir. 1000TL'ye başka şeyler alın siz.

hocam söylediğin modeli daha önce incelemiştim. deorelere birtürlü ısınamadığım için x1 i sordum. tabiki bunda karadeniz bölgesinde yaşadığım için daha yumuşak vites arayışlarıda var. daha önce kullandığım bisiklet insonmia 300 slx idi.hocam 3.500 + 1000 4500 e salcano assos 20 27.5 xt den daha iyi bir model varsa paylaşır mısınız? 1000 tl ye başka birşey alın yazmışsınız

@hüseyin muhammed odabaş

XT iyidir aslında ama yinede siz bilirsiniz tabi, Birde şu modele bakın X1 değil ama arazi için canavar :

Diğer markalarda X1'e düştüğünüzde fiyatlar sizin bütçeden daha yukarılarda.

1000TL'ye bisiklet haricinde birşey alın'ı kastetmiştim aslında :)

Hocam aslında haklısınız.biraz fazla açıldık x1 değilde slx işimi fazlasıyla gorur.incelemeni okudum. Fakat sonbir soru soracağım 2600 e senin model assos 50 slx mi alsam 2015 model assos 20 slx mi. Aralarında ufak farklar var. Senin modelden alsam para ustu ile malzeme alabirim. Fakat buna değr mi

Bunu alıyorum hocam.fiyatı gayet iyi. Tukenmeden işi bitiriyorum. Ama resimde rotorlar farklı duruyor. Umarım resim hatalıdır. Yoksa iceqsuz assos

@hüseyin muhammed odabaş ben 50 slx den Assos 20 ye geçtim. 29" teker aldım. Arada ciddi bir fark oluyor bilginize. Özellikle xt nin daha akışkan oluşu tırmanırken vites değişimini kolaylıştıyor.

@BF Okuru
Hocam ben rotorları değiştirerek yırtmayı düşünğyordum ama verdiğin bilgiye göre pad değişimi yapmakta gerekliymiş. Olsun sparişi geçtim.Yapacak birşey yok. Çokda önemli birşeyde değil zaten.Ali hocam bu arada hep içide kaldı ama artık söylüyorum. hayalimdeki bisiklet nirvana 40 slx idi. hep bu bisikleti almayı düşünüyordum. ario süspansiyonlu felan yalnız buda iceteq değildi. galiba assostan yaklaşık 1 kg daha ağırdı.Bu yüzden bu aletten vaz geçmiştim. Arada girer resimlerine bakarım :) sahiden nirvana serisi neden salcanonun 2015 kataloğunda yok? yoksa tutmadı mı bu aletler?

@hüseyin muhammed odabaş

Şimdiden hayırlı olsun Hüseyin Bey ;)

Keyifli güzel sürüşler diliyorum, fotoğraflarla bizim de yönlümüzü hoş edersin artık :D Ace-tech olayına fazla takılma sadece teknoloji, işim pratiğinde okadarda önemli değil ;) Nirvana serisini çok fazla satamadığı için çektiler.
Hem ağır hem zayıf donanım ve yüksek fiyat vardı o seride, pek cezbetmedi insanları. Yeni seriler daha iyi görünüyorlar yeni donanımlarla.

Geri