Scudo Sports

İnceleme Salcano Assos 50 SLX

salcano bu Assos ları en son alanya yamı gönderecek ya salcano yu arıyorum Assos 50slx daha üretilmedi diyor bazı arkadaşlar aldığını yazıyor bı nasıl iş anlamıyorum

Scudo
Ali bey aynı problemleri dün izmir' de ben de yaşadım. Sitede yazanlar ile gönderilen komponentler farklı (ritchey pro+comp), kadro rengi farklı (sarı), daha da kötüsü sele yırtıktı. Salcano nun bu şekilde iş yapması tamamen onun zararına olacaktır. Durumu yetkili arkadaşlara bir mail atarak bildirdim. Neler olacağını bekleyip göreceğiz...Gelişmeleri buradan bildiririm.

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
@Emre TAVKAYA

Aynen benim renkte farklı geldi, wcs yerine Richey pro + comp geldi ve en can alıcı nokta Mavic set var dediler(telefon görüşmesinde kendi ağızlarıyla) Mt55 geldi. Fiyat olarak iyi ama hizmeti tam anlamıyla , gerçek şekilde yapmıyolar. Dediğiniz gibi kendileri zarar görcek. Alacak kişi için en güvenilir bilgi diğer alan arkadaşlardan , burdaki incelemelerden, tavsiyelerden aldıkları bilgidir. Ve bu bilgiler pek iç açıcı değil malesef...

• Beğen
Tepkiler: Emre TAVKAYA
@Alı Aktürk

6 gün olmuş yazalı hala kadronun dün akşam gönderildiğini bugün elimizde olacağını iddia ediyorlar. Sabırla bekliyoruz...Geldiğinde buradan neler yaşadığımı anlatırım. Buradaki amacım kesinlikle bisikleti kötülemek değildir yanlış anlaşılmasın. Yorum katmadan anlatmaya çalışıyorum yaşadıklarımı...

Bu yazdığınız yorumların inceleme konusu ile alâkası olmadığından, lütfen bu bisiklet hakkındaki belirsizlik yorumlarını bir konu açarak tartışmanızı rica ediyorum.
Not: Sadece inceleme ile ilgili yorum yazarsanız sevinirim.

Ali bey konunuzu kirletmek istemezdim fakat siz de takdir edersiniz ki bir bisikleti insanlar önce görür, beğenir sonra ona sahip olmak için gerekli şartları hazırlar. Korkarım assos slx 50 ve belirsizlikleri diye bir başlık açılacağını hiç sanmıyorum. Ben bu bisikleti önermeden önce nasıl ki sizin başlığınıza bakıp, altındaki yorumları okuyup, hakkında fikirler ediniyorsam aynı şekilde altında yazılanlar da anti-fikir üretmeme neden olacak cinsten olmalıdır. Bir forumun amacı da budur bence...

Saygılarımla

Neden yanlış ritchey set gönderdiklerini sormadınız mı acaba ? Arkadaşlar aranızda bu bisikletten alıpta wcs set ile gelen yokmu ?

@Umut Özcan

Yok dostum bildiğin kandırıyolar ve sitede hiçbir düzeltmede olmuyo.

gardaşlar benım arkadaşaa wcs setli gonderdiler fotoğraflarını atıyorum https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1536484_10202140729951873_908801191_n.jpg

@Alı Aktürk
Aşağıdaki arkadaşın bir arkadaşına wcsli göndermişler en iyisi satış noktasına gidiceksin wcs yoksa wcs ile değiştirin yoksa almıyorum diyeceksin bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Arkadaşlar banada vcs yerine comp gönderdiler.aradım salcano yu elimizde varsa değişiriz dediler ellerinde olmadığını söylediler.maşa da havalı değil yeni alan arkadaşlar sizlerinki havalı mı

Bir şey dikkatimi çekti yukarıdaki bisikletin önünde salcano ablemi var benimkinde yok.sanırım konuyu açan ali beyin bisikletinde de yok neden acaba

Ali Bey selamlar tekrardan. Birkaç kez sizden bilgi rica etmiştim bisiklet için. Kısmetse ay sonuna kadar alacağım ben de. Fakat 2014 modellerde sanırım artık pro gelecekmiş ritchey set. Rengi de siyah. Beyaz yada farklı renk bir set düşünüyorum. Ancak bilmediğim bir nokta var. Sele borusunun çapı nedir acaba? İnternette de bilgi bulamadım bununla ilgili.

@selami atay

Anladığım kadarıyla Salcanonun sık yaptığı bir uygulama. Ellerinde donanım listesinden eksik olan bir parça varsa onun yerine ellerine ne geçerse takıyorlar. Örneğin bende astro 212HD modeli var. Normalde astrolarda ön arka quick release bağlantı olması gerekirken arkada somunlu bağlantı kullanmışlar. Bisikleti monte eden servis bile şaşırmıştı. Salcano logosuda benim bisikletimdede yok. İyikide yok, uğraşacak zamanım olsa kadrodaki logolarınıda sildirir yeniden boyatırdım. Artık markanın adını bile görmeye tahammül edemiyorum.

İnsanların haklarına giriyolar. Kendileri kaybeder alacak kişi için en güvenilir yerler forum siteleridir , inceleme konularıdır ve bu sitelerde durum ortada :D

Asos 50 SLX vs Mosso Elte Xt

Bu iki bisiklet ikiside ayni fiyat aşagı yukari 2800 tl

Recon silver Epicon2dan pahalı bir maşa ama Sanki Epicon2 daha iyi daha hafif
full Xt vites Fren Gobekleri dahil
Agirlik 1 Kg daha hafif Mosso Elite

Sizce hangisi asos slx kullanan biri olarak detaylı karsılaştirabilirmısınız mosso elite yada mosso 680 Xt
(link)

(link)

@BF Okuru

ali bey incelemenizin en az 3 kere okdum. sanki roman gibi. hoşuma gitti :) birşey soracağım acaba mossonun kadro açısı assosunki kadar iyi midir. bana biraz kalitesiz geldi. açı benim için çok önemli.köy bölgesinde yaşıyorum.35-40 km lik rampalarda insomnia 300 slx im neredeyse boyun tutulması yapıyor :)

@hüseyin muhammed odabaş
Teşekkürler Hüseyin bey,
Kadro açısı konusunda ve kaliteli veya kalitesiz olduğuna dairde bir fikrim yok çünkü, ne çevremde ne de, mosso kullanan kimseyi tanımıyorum kullanana bile denk gelmedim, görmedim :) Bu durumu ÜST SEVİYE mosso kullanan arkadaşlara sormak daha doğru olur.
Kullandığım bisiklet denemelerimde hep başarılı çıktı, gittiğim yerler hep bozuk arazi şartları ve sert kullanım. Önerdiğim ve alan arkadaşlarımda çok memnun bu modelden. Kadro kalitesi konusunda da en ufak bir endişen olmasın, söylentilere bakma. Tecrübe konuşuyor :)
Not: Boyun tutulmasının bir çok nedeni olabilir, örneğin uygun olmayan kadro boyu, ayarlanmamış sele borusu, ayarlanmamış gidon, sürüş uzunluğu ve istirahat önemli, vs. durumlar ağrılara sebep olabilir. Bunlara dikkate alırsan bir ağrı olacağını sanmam.

hocam benim kadro boyu biraz büyük gibi. gidonu parmaklarımın ucu ile tutuyorum.tam yumunca kamburda kalıyorum.burada bayi oladığı için bisikleti internetten aldım ve o zamanlar donanım,kadro boyu vs bilmediğim için acemice kabataslak almıştım. boyum 1.71. assos için hangi boyda kadro almalıyım?

Geri