Scudo Sports

İnceleme Salcano Assos 50 SLX

Ben böyle saçmalık görmedim arkadaşlar.
Bisiketi almak için gittiğim magazada kataloğa baktık crossride ve wcs set yazıyodu. Emin olmak için salcano'yu aradık ve crossride var dedi.
Bisiklet gelmeden 3 gün önce salcanodan aradılar istediğin renk yokmuş onu dediler neyse dedik sonra crossride yerine mt55 var dediler.....
Bisiklet geldi mt55 var richey set wcs olması gerekirken richey pro + richey comp var.
Gerçekten amaçlarını anlıyamadım insanların haklarına giriyolar.
Katoloğa yanlış basılmış olabilir ama aradık adam crossride var dedi kendi ağzıyla sonra para ödendikten sonra arıyolar mt55 var ve wcs setten eser yok.
Bu nasıl ticaret, nasıl bir marka......

Scudo
@Emre TAVKAYA
Önceki mesajımda sanırım pek anlaşılır olamamışım. Bahsetiğiniz yerde dişler açılmış vaziyette zaten, oraya bagajın bacaklarını vidalarsınız bağlarsınız sorunsuz ama bagaj sele borusuna montaj şeklinde olmalı.

@Alı Aktürk
Merhabalar,
-2013 Assos 50 SLX modelinde Shimano WH-MT55.
-2014 Assos 50 SLX modelinde Shimano WH-MT55.
-2013 Assos 50 SLX modelinde Ritchey Comp.
-2014 Assos 50 SLX modelinde Ritchey WCS.
-2013 Assos 50 X7 modelinde jantlar Mavic Crossride.
-2013 Assos 50 X7 modelinde Ricthey WCS.

2014 Assos 50 SLX modeli aldım wcs yok dostum taze bugün geldi resim atabilirim.

kafamı karıştırdınız arkadaşlar ya bu gün saat 17:12 de salcanoyu aradım assos slx modelini sordum daha üretime girmedi martın yirmisinden sonra bayilere verilecek dedi.sipariş vereli neredeyse iki ayı buldu

Ali bey ben doğrudan sele borusuna bağlanan bagajlardan bahsettiğinizi sandım. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. İlginiz için teşekkür ederim. Tekrar güle güle pedallamanızı dilerim...

güle güle kullanın (konu eski olsa da)
detaylarıyla, fotoğraflarıyla harika bir inceleme olmuş :in:

@selami atay

Hocam bi saçmalık var ama anlamadım wcs set gelmedi bisiklette bakalım işin sonu nereye gitcek araştırma aşamasındayım.
Dediğim gibi insanları kandırıyolar resmen telefonda mavic set var dedi mt55 geldi ve wcs setten eser yok....

Merak Eden arkadaşlar için 2014 Salcano Assos SLX 18,5"
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Adamların bir dediği bir dediğini tutmuyor bu yüzden Salcano aldın mı onun bunun lafına bakarak almayacaksın en iyisi bayide görüp alın.

@Emre TAVKAYA
Rica ederim Emre bey, Teşekkürler.

@MehmetAli07
Teşekkürler Mehmet Ali bey, beğenmenize sevindim.

@Alı Aktürk
Sizin bisiklet'deki set Ritchey Pro 2014 model set, benim bisiklet'deki Ritchey Comp setten az daha hafif ve yeni bir ürün.

@BF Okuru
Sizin bisiklet'deki set Ritchey Pro 2014 model set, benim bisiklet'deki Ritchey Comp setten az daha hafif ve yeni bir ürün.
Ritchey wcs set ile farkı nedir. Kusura bakmayın pek bir bilgim yok

@Alı Aktürk
Ritchey wcs set ile farkı nedir. Kusura bakmayın pek bir bilgim yok
Rica ederim Ali bey, internet sitesinden biraz araştırdım. Sele borusu, gidon, gidon boğazı şeklinde WCS 40 ilâ 50g arasında daha hafif, diğer özellikleri aynı. Sizdeki Ricthey Pro set 2014 model zaten sıkıntı yok.

Hayırlı olsun bisikletiniz ama biraz taraflı yazıldığı dikkat çekiyor.

@BF Okuru
Rica ederim Ali bey, internet sitesinden biraz araştırdım. Sele borusu, gidon, gidon boğazı şeklinde WCS 40 ilâ 50g arasında daha hafif, diğer özellikleri aynı. Sizdeki Ricthey Pro set 2014 model zaten sıkıntı yok.

Çok teşekkür ederim. Hani satarken bana deseler wcs yokta Pro set var diye ne olcak... 100-200gr fark olsun sorun değil ama wcs , mavic göndercez deyip tamamen farklı ekipman gönderdiklerinde insan sinirleniyo.

@Alı Aktürk

Çok teşekkür ederim. Hani satarken bana deseler wcs yokta Pro set var diye ne olcak... 100-200gr fark olsun sorun değil ama wcs , mavic göndercez deyip tamamen farklı ekipman gönderdiklerinde insan sinirleniyo.
Rica ederim Ali bey, bu konuda hakılsınız ama şikayetinizi dile getirip geri çevirseydiniz daha iyi olurdu sizin açınızdan. Ama almışsınız :) hayırlısı olsun tekrar.

Ali Bey, kadronuz 18,5''. Boyunuz kaç acaba? Ben de aynı bisikletten almayı düşünüyorum. 1,72mt boyum. 16,5'' düşünüyorum. 16,5'' boydan sonra 18,5'' var. Ara kadro yok 17, 17,5'' gibi. Acaba nasıl olur?

@BF Okuru
Rica ederim Ali bey, bu konuda hakılsınız ama şikayetinizi dile getirip geri çevirseydiniz daha iyi olurdu sizin açınızdan. Ama almışsınız :) hayırlısı olsun tekrar.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :D
Salcanoyu arasam bukadar yardımcı olmazlardı. Geri arasam ne diyecem bisiklet geldi 1 günde kullandım bir tanede resim çektim iyi seyirler :D ( Konya/Akyokuş )

(link)

@Cemali Avcı
Cemali bey,
İkimizinde ismi Ali olduğundan, ikimizde 18,5 kadro kullandığımızdan, ama konu bana ait olduğu için bana sorduğunuzu düşündüğümden :) cevap veriyorum :) benim boyum 1.77cm tam bana göre. Sizin boy'unuz için en iyi kadro boyu 16,5'inç. Boy'unuza 18,5 çok da büyük gelmez ama boy konusunda 1cm'in bile önemi yüksek olduğundan sürekli kullanımda sağlık sorunları ile karşılaşma riski olduğundan son karar sizin.

@BF Okuru

Hocam izninizle bende birşey ekliyim :D
Bende 1,80 boy var tam ideal. Size tavsiyem 18,5 alın olurda olmassa değiştirirsiniz ama 16,5 kadroyu aldıktan sonra beğenmesseniz biraz zor değiştirirsiniz.

@BF Okuru

isimlere hiç dikkat etmemiştim :D ama size hitabeen yazmıştım. yine de ikinize de teşekkürler cevabınız için.
@Alı Aktürk

değiştirme şansım yok maalesef. bulunduğum şehirden (çanakkale) almayacağım. kadro da yeterli diyorlar. o yüzden kadroyu beğenmezsem değiştirmek vs de istemiyorum. o yüzden ince eliyorum. kısmetse mart sonu ben de aranızdayım kaza, bela, ölüm vs olmaz ise ;)

Geri