Scudo Sports

salcano assos 50 slx mi cannondale trail sl3 mü

Tepki
6
Slm arkadaşlar, tam salcano assos 50 slx de karar kılmıştım ki bir yorum gözüme ilişti ,cannondale trail sl 3 hakkında ve gene kafam karma karışık oldu, lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız, bu iki modelden hangisi daha mantıklı, donanım ve kadro olarak, sonuçta 1 kere alıp uzun yıllar kullanıcam,
şimdiden çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Scudo
kadro kalitesini bilemem ama donanım olarak salcanonun yanına yaklaşamaz.

Salcano asos 50 alınır. Forumda ünlü markaların kadro çatlaklarını gösteren fotoğraflar vardı.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Salcano Assos 50 SLX modeli şuan için ayırdığınız bütçenin alabileceği en sağlam bisiklet, komponent olsun, kadro olsun kesinlikle verdiğin paranın karşılığını alırsınız. Yine söylüyorum, tanınmış markalara fazladan bir sürü para vermenin hiç bir anlamı ve mantığı yok. Bende zamanında bu hata'ya düştüm ama bir daha mı töğbe. Zaten komponentler çok komik :) Değmez.

valla bende 2013 cannondale var ama bu sene cannondale sapıttı donanımlar düştü fiyatlar arttı yetmedi avro uçtu..arada uçurum donanım farkı var ben her zaman kadro derim ama çok fark var be hocam :D o yüzden salcano diyorum bende.
tabi donanım beni ilgilendirmez tipine ve kalitesine bakarım diyorsan tabiki cannondale

reklam gibi olmasın ama facebook-2.el bisiklet grubunda 15,5'' boy kadrolusunu 2100tl'ye satıyorlar sıfır.

iyi markanın parçaları kötü düşük markaların parçaları çok iyidir...cannondale in kadro kalitesini hepimiz biliyoruz ancak salcano assos serilerinin türkiyede üretilmediği bilelim...kadro açıları ve yapısı olsun gerçekten profesyoneleştiğini gösteriyor salcano assos ve üstü modellerde...kesinlikle gözünüz kapalı alın....salcanoyu

Salcano'yu alabilirsiniz ancak iyi bir bisikletçiniz olsun mutlaka. Salcano servislerinden çok şikayet var ancak iş servis ustasında bitmekte. İlerleyen zamanlarda da bisikletinizin kadrosunu değiştirirsiniz isterseniz, aynı donanımlarla kullanırsınız. Tercih sizindir yine de.

2100 liraya satan benim bu arada...elimizde kalmadı satıldı

@Turker.E

Ne çabuk hocam :) 2014 modeller şubat sonu demiştiniz. Bi gelişme var mı erken veya geç gelme durumu?

Yeni modelleri bekliyoruz suan 2013 bu sattiklarimiz

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donanım sizin için önemliyse Salcano'yu alın, ama görünüşü ve markayı tercih ederim derseniz Cannondale.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri