Scudo Sports

Salcano amortisör sorunu

person

Üye
Tepki
0
İsim
can
Bisiklet
Salcano
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce salcano ng350 model kilitlenebilir maşalı bisiklet satın aldım. ilk zamanlar bir sıkıntım yoktu fakat son günlerdir amortisörün çok yumuşadığını fark ettim. örneğin, birazcık yüksek bir kaldırımdan inerken artık amortisör sonuna kadar yaylanıp en sonunda yaylanacak yer kalmadığı için vurma yapıyor .ilk zamanlara göre çok fazla yumuşadı nedenini anlamıyorum. sol tarafında bir tuş gibi bişey var onu çevirince güya amortisör sertliği ayarlanıyormuş ama hiç birşey fark etmiyor. aldığım satıcı bu amortisörlerin havalı amortisör olduğunu söylemişti acaba basıncında düşme mi oldu .bu sorunu kendim çözebilir miyim. bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Scudo
Eğer dediği gibi havalı maşa ise maşa pompası kullanarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Havalı maşaların üst kısmında bir kapağın altında hava subabı bulunur. Bu işlem de oradan yapılır. Bu konuda birçok kaynak var forumda :D

inceledim de biraz zor gibi ben en iyisi garantiye götüreyim onlar ücretsiz yapsınlar

Dosyalar

• Screenshot_2015-09-16-22-00-14.png
    Screenshot_2015-09-16-22-00-14.png
    24,5 KB · Okunma: 2
  • Beğen
Tepkiler: person
@kokomarmaris bilgiler için çok teşekkür ederim bunu gördüğüm iyi oldu dediğiniz gibi servise gidecek artık

Geri