Scudo Sports

Salcano ALU gelstrme

amaltheia

Üye
Tepki
1
slm arkadaslar oss zamnında para brıktrdgım ıcın elimde bır mıktar para war ve bsıklet almyı dsnurken salcano alu hedıye olark geldı ıı snc yaptgımdan dolayı ben de bsıkletımı gelstrmeye karar verdm
oncelkle fren aynakol ve masa pek gven vemedı ve tabkı sele en once nereden baslamalıyım ve schımanonun hangı modellerını onersnz orta dzey ıcın deore alıvıo falan..
smıden saglun

Scudo
kadroyu degstrecek param yok cnku agrlıgı azda olsa azltmak ıstıorm en son kadrya el atcagm

Önce maşayı değiştirerek bisikletinizden son derece keyif alabilirsiniz.

Eğer imkanınız varsa 2.el havalı bir maşa alın derim yoksa,suntour xcm gayet yeterlidir.

axon s-rl gayet iyi bir maşadır işinizi görür ikinci el alırsanız ucuza gelir

masayla brlkte fren ve aynakola da el atacagm da onları ne onerrsnz deore setlerı bıraz pahalıda

madem deoreler tuzlu alivo yada truvativlere bakmanı öneririm aynakolda fren olarakda shimanonun herhangi bir ürününü alabilirsiniz bütçenize uygun olanı alın ama bence o bisikleti satın elinizdede 100lira falanw arsa birlşetirip güzel bir ikinci el almanızı tavsiye ederim

satayım mı okdr mı ktu bır bsklet ıı gelmstı bana ama en sn da kadrya el atmayı dsnuodm
alıvıolara bakyım ozamn

salcano alu gayet güzel bi bisiklettir bırak parça değiştirmeyi para biriktir daha ii bi mtb al o seni baya idare eder

teskkr ederm yıne de sncta yenı alcgm modellere baktgmda alvıo deore faln kullnıorlar hepsnı degstrp en son kadroya el atsam daha mı ktu olur

gayet iyi olur başka almana gerek yok bence (bana da öle bir hediye gelmesini isterdim :D)

Geri