Scudo Sports

Salcano ALU Alıcam Fakat...

mastermax

Üye
Tepki
0
Merhabalar;

Düşündüm taşındım ve Salcano Alu almaya karar verdim. Ama resmi sitesindeki gibi siyah olanından olsun istiyorum.

(link)

Ürün Hepsi Burada'da var ama resmi yok.

(link)

Sanırım ürünün beyaz bir versiyonu daha var. Aynı ürünü aynı sayfadan alan birinin ekim 2008'de bir foruma yazdığı yazı ve eklediği resim:

(link)

O zaman ürün beyaz olanıymış. Acaba resmi, yeni model (siyah olan) çıktığı için mi kaldırdılar?

Hepsiburada'ya attığım mesajda o kadar sordum ama resim olmadığı için yardım edemediklerini söylediler. Şimdi ne yapayım? Alayım mı?

Scudo
hepsiburada ya siyah istiyorum diye not dusersenız size siyah olarak gonderececekler

İllaki çevrende bir salcano bayiisi vardır yoksa bile hepsi burada dan bisiklet alınmaz.

hepsiburadadan alman şartmı? Gidip bir bisiklet bayisinden falan alsan senin içinde karlı olur.Hem bayiden aldığın zaman servis vb. işlerindede aldığın yer daha iyi ilgileniyor. İllede internet üzerinden alabilirm başka imkanım yok diyorsan siteye reklam vermiş ve daha güvenilir bisikletçiler var telefon numaralarını alıp konuşur, anlaşır böylece daha sağlıklı iş yapmış olursun.

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
İnternette ticaretmerkezi.com'da daha ucuz fiyatlar. Ama hizmet kalitesini bilemem. Bence de dükkandan almaya bak

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Herdem'in dediği gibi dün akşam ticaretmerkezi.com'dan sipariş verdim ve siyah diye not düştüm. Bakalım ne olucak... :dua:

Bekleyip görücez neler olduğunu :D sonucu buraya yaz ama ben telefon ile alıcak olsam forumda reklamlarıda olan güvenilir yerlerden alırdım..

Durumdan bizi de haberdar edersen sevinirim. Çünkü benim aklımda da alu var.

@Murat Vural

kesinlikle çok doğru katılıyorum .

en iyi bisiklet alımı deneyerek almaktır ..bu tip yerlerden alınan bisikletlerde deforme çok fazla oluyor

@alisundu

Deforme derken???

Hepsi buradaya baktım fiyat heralde en uygun orda ben renkle ilgili problem çıkacağını zannetmiyorum ama kadro boyunu nasıl siparişte belirttin?Ben tam alıyordum baktım hiç bir yerde sormuyor ben de geri döndüm.Valla bu bisiklet konusunda bende 1 aydır uğraşıyorum ne yapacağıma karar veremedim ama galiba son kararım salcano çok iyi görünüyor (çok anlamasamda okuduğum yorumlardan çıkarım)Ama ng303 sv alabilirsem süper gibi kilitli amörtüsor falan var onun dışında donanımda tamamen değişiyor onda bence kilitli amörtüsör önemli astro da yok heralde?

Bu arada hepsiburada galiba koç şirketler grubuyla alakalı veya onun yanlış bilmiyorsam pek bir problem çıkacağını zannetmem o yüzden

Arkadaşlar hepsiburada.com ile irtibata geçtim kadro boyu seçeneği konusunda, problem çıkmayacağını söylediler yapmanız gereken sadece bisikleti alırken telefonla yada müşteri istekleri bölümünden sipariş numaranızla birlikte hangi kadro boyunu istediğinizi belirtmek. hepsiburada.com dışında daha uygun fiyatlı ticaretmerkezi.com adresinde satılmakta ama hizmet kalitesi konusunda bilgim yok. Forumda bi arkadaş o siteden yanılmıyorsam alu modelini sipariş etti. Gelişmeleri bekleyebilirsiniz ama hepsiburada.com kesinlikle daha garanti...

Dediğim gibi ticaretmerkezi'nden çarşamba günü sipariş verdim. Bisiklet cuma geldi ama kargo şirketinin bir hatası yüzünden 3 tane bisiklet gönderildi (kredi kartından bir tane parası çekilmişti). O 3 bisikleti geri aldılar ve bugün (pazartesi) o 1 bisikleti getirdiler. Montajını falan yaptırdım, sürdüm. Güzel bisiklet :)

Sipariş verirken "mutlaka siyah olacak" diye eklemiştim. Salcano'nun resmi sitesindeki siyah olan ALU geldi zaten.

Hadi bakalım gelmiş bisikletin kazasız kullanırsın inş.

Arkadaşlar;

Bisikleti alış sürecimi blogumda yazdığım şu yazıda ayrıntılı olarak anlattım:

(link)

@monstermania

nakliye koşullarından ve ürünleri depolama koşullarından dolayı ::

Geri