ilker21
Daimi Üye
- Tepki
- 116
- Bisiklet
- Fuji
Herkesin ilgisine teşekkür ederim. özellikle benden bir an olsun ilgisini esirgemeyen ''Dogukanaksu'' kardeşime canı gönülden teşekkür ederim... lafı uzatmayım. bugün Adana'da Salcano Bayine gittim ve Salcano İstanbul M 28 görme şansım oldu. beyaz renkli idi ve görüntüsü çok güzeldi. çok hafif ve ince tekerler. çok beğendim. gönlümden geçen Salcano Alanya 3 Speed M 28 idi fakat bunu görünce 100 TL fazla vermeye değmez gibi düşündüm. satıcıyla cumartesi görüşeceğiz. 750 tl dedi ama ben internette 645 TL ye buldum bu bisikleti. şimdi netten mi satıcıdan mı alayım kararsızlığı var ve biraz alanya-istanbul kararsızlığı. gittiğim satıcı ısrarla netten almayın parçası eksik,lastiği patlak,şurası kırak vs. çıkıyor filan dedi. muhtemelen sallıyordur ama yine de insan bir ürün alacak olduğu zaman ister istemez düşünmek zorunda kalıyor. aşağıda göndereceğim sitenin güvenilir olup olmadığını ve netten alıp almama konusunda bir fikir verirseniz sevinirim.malum satıcı baya korkuttu eksik gelir,bozuk gelir laflarıyla... tabi hangisini tercih etmem gerektiği konusunda da bir yorum yaparsanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkür ederim.Not: netten 645 TL olan satıcıda 750 TL -ki önce 800 dedi...
(link)
(link)
herkese sevgiler,saygılar...
(link)
(link)
herkese sevgiler,saygılar...