Scudo Sports

Salcano alıcam ama önerileriniz.

Tepki
7
Herkeze merhaba arkadaşlar,
Forum'da yeniyim, uzun bi süre araştırdım bisikletleri. Eşimle beraber bisiklet almayı düşünüyoruz, fakat forumu inceledikçe işler dahada karmaşıklaşıyor, içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İki bisiklet için yaklaşık 1000TL gibi bir bütçemiz var, ve hem şehir içi, şehirler arsı gezi için, hemde dağda kırda bayırda dolaşmak için.
Ben salcano alu modelini benimsedim kafamda fakat daha sonra bu modeli geliştirebilirmiyim ? ve sizin önerebileceğiniz bisiklet varsa yardımcı olurmusunuz, iki tane bisiklet eşimle bana ve 1000tl bütçe siz hangi modelleri alırdınız? Salcano olması şart değil.
Teşekkürler.

Scudo
sana tavsiyem salcano ng255srd :)
(link)
http://www.salcano.com/userfiles/product/4.jpg

@YARGISIZ_INFAZ

arkadaş 1000 tl'ye 2 tane bisiklet almak istiyo yani bir tanesi 500 lira olmalı, sizin gösterdikleriniz bütçeyi aşıyor

@Anıl Kuşaksız

Aynen öyle 1000tl bütçe hem eşime hem kendime en fazla 500, 550'lik bisiklet olmalı

2 adet salcano alu alın bence :)

Salcano alu kafamdakide ama yarın öbürgün üzerinde güncellemeler, modifiye yapabilecekmiyim. Eşiminkisine gerek olmazda, ben biraz fazla hoplayıp, zıplarım gibime geliyo :)

bence eşinize bunu alın
(link)

kendinizede bunu
(link)

salcano bu sene çok iyi..o yüzden hep ondan örnek veriyorum .. başka markalara da bakabilirsiniz tabi :)

@Ozan NİĞDELİOĞLU

Hoplamak zıplamakla kastınız ne bilmiyorum ama alu modifiye edilebilecek bir bisiklet. Eğer ayarlayabilirseniz astro da alabilirsiniz. Bu bisikletler birkaç değişiklikle sizin düşündüğünüz görünüme sahip olabilirler. Eğer eşinizle aynı bisikleti almayı düşünmüyorsanız kendinize üst seviye 300 serisinden bir bisiklet alıp eşiniz için bayanlar için özel olarak tasarlanmış modellerden düşünebilirsiniz, ama ille aynı olsun derseniz bence iki tane astro alın..

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
salcano olmak zorunda değil ama kron yada scoot'la karşılaştırdığınızda fiyatlar gayet iyi diğer modeller daha pahalı.kron, yada scott ta önemli değil çok dandik olmasın ama üzerinda daha sonra hertürlü oynayabileyim.

Bayanlar için özel üretilenlerden değil ikimizede aynı bisikletten almayı düşünüyorum.

salcanonun üzerindeki yazı scott yada trek olunca fiyat %30 artar :D

yanlız eşinize 16" belki büyük gelebilir benden söylemesi alu nun çünkü en küçük 16" liği var...

aynı kalitede bisikleti başka markalarda çok yüksek fiyatlarda görüyoruz, bu seneki salcanolar gerçekten güzele benziyor. niye olmasın ki salcano?

Model ismini bilmiyorum ama üzerinde Avid Juicy 3 hidrolik fren seti ve Sram X5 donanımlı Salgano yu peşin 750 YTL ye dün bir arkadaş aldı. Sele, sele borusu, gidon ve boynun Ricthey marka olduğuda düşünüldüğünde :) fiyat öyle böyle değil ciddi şekilde çok hesaplı. Başka bir markada bu donanımı iki misli fiyatlara almak gayet olası.

@yalcinkalay
Çünkü mesela (Fiyatı EU olarak vereceğim diğer bisikletlerle aynı birimde olsun diye) 380 EU'ya Avid Juicy 3 Hidrolik disk frenli, Ritchey sele, sele borulu, gidon ve boğazlı başka hiç bir bisiklet yok..

Geri