Scudo Sports

Salcano alacaklar birdaha düşünsün

He bu arada salcano sempatizanı falan değilim... kafanızda öyle bir şey olşturmayın. ben rr'cıyım 8.3

Scudo
Salcona türk markası mı?
Ben ümit bisikletin sayfasında Türkiyenin en iyi bisiklet markası yazıyor.

ticari ahlak bence şunu gerektirmekte ,yeni bisiklet alacak olanlara büyük kadro vermemek ve onları sıkıntıya sokmamak sağlık sorunları ile uğraşan dostlarımız burada oldu, kıkırdak zedelenmesi gibi,sadece bisiklette değil bu ülkenin tüm esnaflarında ticarette kesin olarak dürüstlük yatmalı insan kullanma edebiyatına kesin son verilmelidir, fırınlara baskın yapılır hamam böcekleri gırla ,tereyağda ,ette ,sağlığımız ile oynamalar ,zeytinyağında ,bakın marketlere girin ,sitrik asit ,yok tatlandırıcı yok efendim kimyasal katkılı besinler ,keklere kadar, bu nedir gıda teröristliğidir ,,artık marketler sağlığımız ile oynamaya başladı, ya festfood lar ,etrafımız çevrili duvarlar ile bizleri mahkum ettiler sağlıksız beslenmeye ,,
evet ticarette dürüstlük olacak .

Alışveriş yapılan yer ile firmayı kıyaslamamak gerekir.Beş sene içinde dört bisiklet değiştirdim ve iki bisikletim salcanoydu;hiç bir sorun çıkartmadılar.Bisiklet alırken satıcı ve bisiklet markaları hakkında iyi bir araştırma yapılmalı diye düşünüyorum.Sağda solda yalnış yönlendirmeler ile hem sağlığımızdan hemde cebimizden çıkan paraya yazık olmasın.Herkeze iyi forumlar dilerim.

sonuna kadar katılıyorum koca istanbulda servis bulamadım buduklarımda getirme kurmam diyor

@alper Ku
Ben küçücük ilçede servis bulurken sen Koca istanbul'da servis bulamaman ilginç :) Hiç bir servis getirme kurmam demez :) kurulum başına para alıyorlar çünkü, kimse ekmek parasını geri çevirmez, orada bir yanlış anlaşılma olmuş anlaşılan.

@BF Okuru
Adamin gozu donmusse para icin her seyi yapar. Ben montaj ve servis icin 180 km mesafeyi gidiyorum.

@BF Okuru

malesef ki daha telefondan kovuldum tok satıcılar dükanlarındaki en ucuz bisiklet 1000 tl adam 10 tlye tenezzül etmiyor

@alper Ku

Kışında mum yakıp müşteri arar..

o esnaf böyle devam ederse,yazında müşteri bulamaz..

arkadaşım mrb; benim de buna benzer bir salcano rezaletim geçtiğim günlerde oldu ve başından beri senin giib herşeye olumlu yaklaşmamın neticesin de malesef amdur olan ben oldum ve en sonunda 1 gün binip parçası kırılan bisikletime doyamadan lanet olsun dedim tüm bisiklet isteğim gitti ve firmaya nefret kusuyorum yazıklar olsun benimde bisikletçi arkadaşlarıma tavsiyem ya çok dikkatli olun yada salcanodan uzak durun arkadaşlar.hoşçakalın

Salihcanoğulları pişmanlıktır , denemeyiniz.

burda anti salcanoluk yapmaya gerek yok, bu olay salcanoyla alakasız,tamamen satıcı ile ilgili bir problem, bisiklet alacak arkadaşları yanlış yönlendirmeyin, lütfen.

Aldığım ilk salcano dan sonra hepsiburada dan aldığım 2. salcano olan ve kırmızı-beyaz olarak sipariş ettiğim bisiklet sarı-beyaz olarak geldi. Bisiklet çok iyi ama en azından bir arayıp elimizde kırmızı-beyaz kalmadı diyebilirlerdi. Enteresan bir hizmet anlayışı hakim.

sorun, salcano'yla alakalı değil. tamamen satıcıyla alakalı. ben de geçen sene temmuz ayı içinde salcano astro 210v aldım. üstelik internet üzerinden, manisada bir firmadan. depoda son kalan astro 210v'de taşıma esnasında kadroda eziklik oluştuğunu, onu gönderemeyeceklerini, bana bisikletin direk salcano'dan geleceğini söylediler ki öyle de oldu. koca bir firmaya çamur atmadan önce iyice değenlendirme yapmalı, objektif olunmalı. salcano'ya ulaştınız mı da firmayı karalıyorsunuz. bu anlamda saçma ve anlamsız bir konu olmuş.

Allaha şükür mtb nin hakkını veriyorum şimdilik. Her hangi bir sorun olmadı. Üstelik bitmiyen yol çalışmaları olmasına rağmen şehir içinde resmen eski bozuk yollar kullanıyorum. Kısacası şansınıza seçilen üründen. Tekrar sorun yaşayan arkadaşlar sorunları düzeltilir.

Ben internette tüm yorumları okuduktan sonra gidip Salcano aldım. Ve pişman değilim. Yeni bisiklet alırsam yine Salcano alıcam. Servislerine güvenim sıfır. Yapacağım şey şu: Bisiklete birşey olursa, gerekli parçayı alıp kendim yapacağım. Alırken zaten en iyi satıcısını bulup ondan alıp, en ufak bir sorun görürsem kurulduğu gibi geri veririm. Onlar eğer hakkınızı vermezse korkutacaksınız. Olmadı görürsünüz diyip şikayet edeceksiniz. Yoksa adamlar takmıyor. Bir de bilinçli olmadan onlardan vida bile almayın. Herkes bilinçli olursa kimseye kül yutturamazlar. Hem de en kötü Salcano, en iyi market bisikletinden iyidir. Bunu bir defa yaşayarak öğrendim. Eğer beğenmiyorsanız Sedona alın. O da Yerli. Salcano'yu Sirkeci gibi biryerden almak lazım. İnternetten alanlar da daha imza atmadan sağlam mı diye kontrol etmeli.

Salcano bisikletlerin kalitesine birşey diyemeyeceğim o çok göreceli bir kavram. Ama genellikle servis ve bayilerin çürük çarık, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, bisikleti değil parayı seven kişilerden oluştuğunu söyleyebilirim. Adamlar sırf sitede aman efenim burda da servisimiz var diyebilmek için bizim tuvaletten az daha hallice mekanlara yetkili servisliği layık görüyor. Bu servis öyle bir serviski parça siparişi verip 1 hafta sonra gel diyip bir haftanın sonunda dukkana gittiğimde köyüne gitmiş olan bir adam. Ben şimdi bunları anlatıyorum ama biz yine salcano ucuz diye gidip (seve seve) o bisikletleri alıcaz...

Geri