Scudo Sports

salcano 650v 29' indiriminden haberi olan varmı ???

burak özgüng

Daimi Üye
Tepki
123
Bisiklet
Cannondale
(link)

bence 600 700 liraya kadar alınabilicek en iyi bisiklet.
kron sedona bianchi nin giriş versiyonlarını alıcakların kesinlıkle kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum.
hemde 29' ben 1 adet sipariş verdim gelince detaylı incelerim..

Scudo
600-700 liraya daha iyileri çıkar ama 370 lira için çok iyi bir bisiklet gibi geldi bana.

Ben gisiklete bayide baktım boyum 1.80 ve banaçok büyük geldi.

kaç inç biliomusunz ?? kaç cm
ben bunu denize gitmek için alıyorum:D

bende cannondale 29' bisiklet var onun bedeni 19' benm boyumda 183 bisiklette ayakta durabiliyorum.bununda 19' olduğunu düşünüyorum..

hocam bisiklet nasıldır iyimidir almayı düşünüyorumda parça kalitesi vs olarak bi inceleyip anlatırmısınız

donanımdan fazla bir şey bekleme 29' bisikletler genelde daha pahalı oluyor zaten.giriş seviyesindede herkesn tavsiye ettiği bir bisiklet salcano ng 650.seni üzüceğini pek düşünmüyorum.satarkende zarara girmezsin.boyun eğer 180 den uzunsa al derim.

@burak özgüng

aynen 1.82 cm boyum ama hocam yarın birgün parçalar sıkıntı yaratabilir mi yani çok kaliteli bişey beklemiyorum ama öğrenci adamız bize açacağı her masraf bizim için önemli düzeyde 1-2 gün sonra bana sıkıntı çıkarabilecek parçalar mevcut mu bisiklette parça kalitesinden pek anlamadığım için soruyorum

en düşüğün en düşüğü donanım.zorlamaya gelmicek bunu bilmen gerek.adının dağ bisikleti olduğuna bakma :D
ama bu donanım %80 oranında 500 600 liralık bisikletlerdede mevcut.bu fiyatlardada alıcağın bisikletın donanımı aynı olcak sayılır.
anca 800 1000 lira arasında bir bisiklet alırsan bazı şeyler bekleyebilirsin bisikletten.

Cok uygunmus fiyatı keşke bekleseydim bunu alsaydım hem 29er güzel olurdu

BEn de Salcano ng 650 Sipariş verdim bugün.En son bisikletimi 10 yaşımda sürmüş biri olarak bisiklet cahiliyim açıkcası.Şuan yaşım 22, sabahtan beri bu konu kafamı yoruyordu boyun 180 den uzunsa al demen beni çok rahatlattı teşekkürlerimi yolluyorum sana iyi sürüşler ;)

@Uğur Özen

umarım memnun kalırsın ve yavaş yavaş daha pro bisikletlere yönelirsin..

veeeeeee indirim bitttii bisiklet kalktı..
salcanonun sitesnde yok ama sanırım baya v-brake lisini yaptırttılar :D
14.5 kilo civarında olucağını tahmin ediyorum.
cuma sipariş verdim daha kargo aşamasında.
dedim acaba hangi beden bi soralım dedim cumadan beri yanıt gelmedi , en kısa zamanda araştırılıp geri dönülücek dendi :D
hadi hayırlısı alanlara

arkadaşlar ben aldım. boyum biraz uzun 1.97 ama 29 jant iyi gelir diye düşünüyorum ve başlangıçç yapıcam hadi hayırlısı. :)

Ben de sipariş verdim. Takip etmek isteyen olursa şu adreste de konuşuluyor bu indirim: (link)

valla okuduktan sonra gerçeekten uraşamam sipariş iptalini verdim.
zaten 350 liraya gözüm döndü ama salcanoyla uraşamam..

Geri