Scudo Sports

Salcano 303 SD mi SRD mi?

CEM ATEŞ

Forum Demirbaşı
Tepki
934
Merhaba bu hafta kısmetse almayı düşünüyorum bisikleti. Fakat 2 model arasında kararsız kaldım. Hangisini daha üstünlüğü var yardım ederseniz sevinirim.

Scudo
Bİsikletlerin fiyatlarını bilmiyorum ama bu özellikler durumunda kesinlikle SDR modelini seçmelisiniz.İlk olarak 303 SDR'de 9 lu sistem mevcut.İkincisi hidrolik fren olarak avid juicy 3 seri dışı shimano'ya göre daha güzel.Her ikisini de kullandım.Üçüncü olarak SDR'de seri dışı deore göbek varken diğer modelde acera seviyesinde alt model bir göbek var.

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
Cevap için teşekkürler. Bende SRD düşünüyordum bakalım kısmet.

SRD kullanıyorum 3 hafta oldu
çok memnunum...
birseyi düzeltmek istiyorum 9 lu sistem deil sekizli sistem ruble ve arka aktarıcı vites kolunu 9 lu ya çevirirseniz 9 lu sisteminiz olmus olur..
arka aktarıcı 9 lu sisteme uygun ruble ve sağ vites kolu deiğişirse tmm 9lu ya gönmüs olur...

bencede srd tek fark zaten srd de sram sd de shimano sistemler var. ama avid juicy 3 den deli memnunum dokunmadan işliyor sanki:D

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
Cevaplar için teşekkür ederim.Seçimimi SRD den yana kullanıp siparişimi verdim.
Şimdi birkaç ürün almam lazım çok pahalı olmayan ama kullanışlı suluk,km saati,kilit, tamir seti ve anahtar takımı ve kask tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Alacaklarının arasına bir de pedli taytı ekle ve tayt konusunda sakın ucuza kaçayım deme.Eldiveni de eklemeyi unutmuşsun.Yazlık kesik parmaklı ve jelli bir eldiven işini görecektir.Km saati artık 15 tl'ye bile bulunabiliyor ama çin malı.Onun dışında Sigma almayı düşünürsen en azından 906 modelini almanı tavsiye ederim.506 biraz daha ucuz ama onda da ortalama hız ve maksimum hız gibi önemli özellikler yok.Yama olarak da piyasadaki 3 lira olupta içinden 60 küsür tane yama çıkan setlerden alma.Zefal'in 6 küçük,1 büyük,1 daha da büyük olan ufak bir seti var.Fiyatı 5 tl civarında.Ondan almanı tavsiye ederim.İçindeki epoksisi (yapıştırıcısı) gerçekten güzel.Bir de uzunca süre kullanılmayan yapıştırıcılar zamanla özelliğini kaybediyor.Kilit olarak birşey diyemeyeceğim,ben kullanmıyorum.Çünkü bisikletimi gözümün önünden ayırmıyorum,bu tür bisikletler çok dikkat çekiyor.Alyan takımı olarak da herhangi bir model alabilirsin.Çok fonksiyonlu olmasına gerek yok içinde 3,4,5,6 alyan ve yıldız anahtar olması yeter.Kask olarak da Sedona'nın geçen sene kaskları vardı 20-25 tl'ye o tür bir kask seni uzunca idare eder.Bir de gözlük alman gerekli yolda birşey kaçtığı zaman gözüne çok kötü olabiliyor.Hele ki şu sıralar tüm mayıs sinekleri ortaya çıkacak ağzını bile açma derim.Gözlüğe de bütçe fazla ayıramıyorsan şeffaf bir gözlük al ki hem gece hem de gündüz kullanabilesin.

@farkın

selam..ben de senin bisikletinden almak istiyorum..resimlerini koyman mümkün mü acaba şimdiden teşekkürler..

Geri