Scudo Sports

Salcano 241 SV

ASTRO tüm modellerde aynı HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO yu kullanmış görünüyor...ya da model olarak malzemenin ne olduğunun tanımını kullanmış....Türkçesi "ıslak formda birleştirilmiş alüminyum kadro" ne anlama geldiğini bilmiyorum

Scudo
Güle güle kullanın, ben de beyaz-mavi versiyonunu aldım. Fiyat/performans konusunda gerçekten çok başarılı.

Hatta sağlamlık konusunda da test ettim diyebilirim. İki kere takla attı bu hafta içinde, hiç sıkıntı olmadı. :D

• Beğen
Tepkiler: skycsar
Aldığım bayi sağlımlık konusunda bana da sözlü garanti vermişti... tabii ben denemedim sizin gibi ama bu kadronun kırılmasının insan sınırlarıyla mümkün olmadığı ortada.. tabii biri çıkarda 20 metre kayadan aşağıya uçarak kırarsa bilmiyorum :)

Bu bisikletle videodaki gibi veya daha engebeli bir iniş yapılabilir mi ?

(link)

• Beğen
Hayırlı olsun.Kazasız,belasız köpek kovalamacasız pedallamalar.Bende 243 SD modelini kullanıyorum.Son derece mükemmel.Tavsiye ederim.Birde iyi bir servis bulsak,tadından yenmeyek.

• Beğen
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın..beni de çok cezbetmişti bu model..

• Beğen
@Ömer Soykan

benzer bir inişi yaptım tabii ne kadar uzun süre dayanabilir bilmiyorum benimki kısaydı... ama bence limit kullanan kişi ile ilgili bir şey... şimdi indiğim aynı yeri daha hızlı ve sert inen bir arkadaşım çıkar... ama kadroya bir şey olacağını sanmıyorum ona gelene kadar... önce jantlar gider..

hayırlı olsun güle güle kullanın bende almayı düşünuyorum burda nakit 550 lira diyor satıcı.ve burda siyah gri tonda bir rengi satılıyor.birde 240 srv modeli var ondada bir vites değişiyor sram x4 yardımcı olurmunuz bende almak istiyorum

Geri