Scudo Sports

Salcano 240 SRV

meraba arkadaslar cumartesi gunu salcano 240 srv kırmızı beyaz modelini aldımm...bayıde tek kaldıgıı ıcın bıısklet kuruluydu neyse dedılerki servise gonderelim bı bakım yapsınlar... gonderdık servıse bıısklet aksam ustu ewe geldı.. ben bıkac tur attımm baktım ki vites .3.4 arasında zıncır bırbırne bınıyo 8 cektıgımdede zıncır boyu uzun gelıp ses yapıyor dedım bu nasıl ıstır kardesımm... goturdum bugun servısıne zıncırı kestı 4 kademe kısalttı sorun halan devam edyorr arka dıslı ıcınde sıparıs edıcezzz gelıcek degıscezzz dıyorrr ben sıfır bıısklet almısım bu sorunlarla ugrasmak zorundamıyım fabrıkasını arasammm bu konusa yardımcı olurlarmı_?

Scudo
@jakal

arka dişlinin nesi varmışki sıfır bisiklette değişiyormuş anlamadım.vites ayarlarından olabilir. benimkinide 2 bakla kısaltmışlardı.götürdüğümde.valla arasan da sorunun çözülceğini sanmıyorum seni servise yönlendircek..umarım soronun çabuk hallolur.

SERVisteki ustanın dedıgıne göre arka disli yamukmus fabrıkasyon olarak hatalı gelmıs belgelerımı ıstedı parca ısteyelım gelsın dedı bnde bu sorunu 1.2 hafta cekmek zorundamıyım dedım sıfır bıısklette adam bısey dıyemedı..:s napsam da cozum bulsak..

@jakal

1 hafta sürmez gelmesi merak etme ararsın arada sölersin salcannoyu gönderirler hemen..

konu başlığımın altında resimlere devam arkadaşlar 100 km dağ yolu tırmanışımdan bir kare..

http://img694.imageshack.us/img694/3524/53298236231917453526945.jpg

Koraycam aradım bugun fabrıkayı adam dalga gecer gıbı olur ole seyler 150 bin tane bisiklet uretıyozz falan fılan dedı..o an anladım fabrıkanın cok cıddetlı bır kurum oldugunu... 1.2 gune parcayı gonderırızzz dedii...bakalım 1 gun doldu..d

@jakal

pek kafana takma böyle şeyleri ben takmıyorum artık desemde inanma.ucuz şeyler gerçekten ama insan almışken en iyisi olsun istiyor şuan 2 saattir kıytırık bir lastiği oturtmaya çalışıyordum anca bitti.işimi görmelik aldım yol tutuşu pek iyi değiş ama olsun.kuru havada götürür..bisikletten keyif almaya başla 25 lira bir ruble bekleme boşuna bazı şeyleri.insanlara derdini anlatmak çok zor.ama haklı olduğunuda unutma.

@Sinan Ceylan
ya usta benim viteslerde sorun oluyor sizdede oldumu vitesi 6 ya atıyorum ikide bir zinccir yerşinden çıkıp kendiliğinden raya giriyor bisikletciye verdim bu sefer 2 den 1 e atmıyor çok ince ayarı yapılması gerekiyormuş bu gün abimle gidip adam akıllı yaptıracam

saolun herkeze tşk ler kendi konu başlığımda yeni resimleri eklemeye devam edicem.240 srv ile yola devam..

yücel kardesım aynı sorunu bnde cekıyorummm ..servisine goturdumm gerizekalı bi adam bunun dıslı yamuk dedıı bıraz kurcaladım vıteslerı eskıden 3.4 arasında yapardı zıncır atlamayı sımdı 6.7 arasında yapıyorrr... ..tanıdıgım bi bisikletciye goturdumm en az 2 saat ugrastı ole yapıyor olmuyor bole yapuıyor olmuyor son noktayı koydu senın zıncırde problem var dedıı kendınden bı zıncır taktı problemı cozdu ....suan bısıklet 2 haftasını yenı dolduruyoo..eskı zıncırıı geri taktırdım servısıine goturucem ıns zıncırın garantısı vardır.....ne buya sıfır bııskletten cektımızı 550 lıra para verdık bıde...2 haftadırda parca beklıyoruzzz ....yakısmıyor hıc salcanoya bu hareketler...

Bende bu modelden almayı düşünüyorum ama şu vites konusunda endişelendim ...

Ben bu bisikletten alacam ama biri lastik yalpalıyor,diğeri amortisör çok dik diyor,ötekinin zincirle başı belada,berikinin vitesi geçmiyor,valla Sedona Borlanın fiyatı buna yakın olursa ondan alacam bu ne ya 600 lira para veriyor millet bu kadar sorun mu olur..

Geri