çoğu markanın olduğundan düşük ağırlık yazdığını düşünürsek hiç yazmamaları daha iyi sanki...
geçen sene de ilk açıklanan ağırlıklarda yanlışlık vardı ve sonradan düzeltmişlerdi, alt sınıf modellerde yine bilgi yoktu.
Arkadaşlar ben de demin bahçelievler nihat bisiklete ugradım ve 2014 kataloğunu inceledim.xrs030 tiagra mavic jant seti yerine shimano r501 e geçmiş bu beni üzdü çünkü mavic jant istiyordum vee bir baktım ki xrs 030 Apex modeli mavic jant seti kullanmışlar.Hemen apex modeli için isim yazdırdım,gerçi o apexli modelinde rengini beğenmiyordum.Yine de apex mavi istiyor diye not düşürdüm...İşin özü xrs 030 da mavic kayfi hayal değil artık...
Apexin aksium olması yeni dikkatimi çekti bir fiyat araştırmasıda apex için yapacağım. Eğer apexi 2000tl ye bulabilirsem düşüneceğim
@M.Ozkul
Evet sirkeciden almak mantıklı duruyor. Fakat tamirci olup bayilik yapanlar teknik destekde daha verimli olabilir o yüzden birazdaha araştırmakta fayda var Ama apex ile tiagra arasında gidip gelmeye başladım.
Yani kısaca ikisinin ortasında bir ürün ama görünüşü siyah olması bile tiagranın önüne geçiyor. Ayrıca ayna kolunun boşluklarının görüntüsünü daha hoş yapıyor Fren kollarından bahsetmiyorum bile. Tek kelimeyle apex tiagradan 1-2 adım önde.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=105975
apex'in de mavi/siyah kadrosu var.
bisikletler sadece katalog fotoğrafındaki renkte üretilmiyor...
benim bisikletin modelinde katalog rengi de siyah/yeşil ama bendeki kırmızı/beyaz mesela.
ayrıca şimdi farkettim tiagra'nın katalog fotoğrafında ritchey wcs sele var, listede ritchey comp yazıyor...
liste yanlışsa da wcs sele ile gelecekse gerçekten güzel bir fark olur, arada büyük bir ağırlık farkı var.
orası öyle ama ritchey'in modellerinin de üç farklı kategorisi oluyor; comp, pro, wcs.
comp ile wcs arasında hem büyük bir ağırlık farkı, hem de büyük bir fiyat farkı var. comp en alt, wcs en üst seviyeli ritcheyler.
her ritchey aynı değil yani benim astro'ya wcs gidon, boğaz ve sele borusu alacağım ben de :rolleyes: