Scudo Sports

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

@mhmmt111

Bende yakın zamanda aldım bu bisikleti.Katalog fiyatı 2150 tl diye hatırlıyorum :)

Scudo
@Cem Bayıll

Ben Kırşehir gedik bisikletten aldım.

@ayhan1

Aldın mı? Alacak mısın? :)) sipariş verdim demiştin sanırım eline ulaştı mı peki ? ona göre bende sipariş vereceğim.

@mhmmt111

Ben aldım normalde böyle pahalı bisikletleri kırşehir'de satamam diye getirmiyorlar.Bana özel getircekler benim ve kardeşim için sipariş ettik yani aldım.15 mart gibi elimde olcak Türkiye geneli 15 mart gibi ulaşacak

@ayhan1

Teşekkür ederim hafta sonu bisikletçime uğramam da fayda var o vakit :)

@mhmmt111

Yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun :) Yol Bisikleti sevdası varsa asla vazgeçmemek lazım :)

@Cem Bayıll

Tutulan modeller bu şekilde gidiyor genelde her markada, üretim sayısında da pek bir değişikliğe gitmiyor markalar, risk almamak adına...

İşi sağlam tutacağım ben sipariş vereceğim :))

@mhmmt111

Bencede hemen sipariş et yoksa yaza kadar kalmayabilir :)

@can akıncılar

fiyatı çok farklı değil aslında geçen seneden geçen sene 2040 liraydı 2053 lira olmuş bayilerden peşin alımda %10 yapabildiklerini düşünürsek 2050 liradan 1845 lira ediyor birazda pazarlıkla 1800 e alınabilir diye düşünüyorum tabi 2053 bunun liste fiyatı ise

@Cem Bayıll

%10 indirim garanti benim. 2. bisikletimi de aynı yerden aldığımı varsayarsak bayağı bir indirim koparabilirim :)

Bugün birkaç kişiye daha sordum fiyat performans açısından gerçekten iyi bir bisiklet yorumunu alıyorum genelde :)

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Şahan
@mhmmt111

Evet o açıdan piyasadaki en iyi bisiklet olduğu doğrudur.

@can akıncılar

Anlamadığım olay, resimde jantlar R500 iken özelliklerde Mavic Aksium yazması.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

geçen seneki donanım listesini yazmışlar, bu seneki liste resmi olarak açıklanmadı henüz...

Galiba açıklamayan sadece salcano kaldı 1 aydır takip ediyorum tık yok

Geri