Scudo Sports

Salcano 2014 modelleri çıkmış !

İstersen siteye bir bak. :D

Scudo
@Berke1903

Maşaları RockShox, RockShox da Sram'ın :D
dolaylı olarak da olsa aslında hepsi sram donanımlı diyebiliriz :p

@Mert C.

Şaka bir yana , baktım neredeyse hiç Sram yok. Oysa ki Sram X7 , XT'den bile daha iyi bence. (İkisini bisikletçiyle beraber denedik , sram daha seri ve daha az sarsıntı yapıyor.)

@enes savaş
sram daha çok satsaydı shimano'yu keserdi, demekki genel tercih hala shimano yönünde...
adamlar zaten neredeyse her modeli 3 boyda çıkarmış, çeşitlilik bayağı fazla.
bir de aynı bisikletleri hem shimano hem de sram olarak çıkarsalar olacak iş değil.
şuan en fazla model seçeneği olan marka bile olabilir salcano. türk markalar içerisinde kesin hatta. :alkis:

xt'den şaşmam donanımı yükseltirken, ya xt alır ya acerayla xt alana kadar devam ederim. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Merhaba arkadaşlar ben de salcano nun 2014 model insomnia 29 inc modelin almayi dusnuyorum. Bu benim ikinci bisikletim boyum 1.86 ondan dolayı tercih ettim 29 inci dogru bir karar, bisiklet fiyatina gore nasıl

Link vermeyi unutmuşum urunu yeşil bisikletten alacağım belki boyum acisinda 27.5 daha uygun olur lütfen yorumlarınızı esirgemeyin (link)

ben 1.5 ay önce igman deore 27.5 siparişi vermiştim henüz göndermediler fabrikayı aradım mart nisan gibi gönderileceğini söylediler

yav şu sele ve kullandığı gidonları daha estetik bişe yapsa ne güzel duracak kaç yıldır aynı sele

city sport ürünlerinde fiyatlar 580-600 tl civarlarına gerilemiş giriş modellerinde. bence gayet güzel. geçen sene eylül gibi city sportun en düşüğü 720tl falandı. kur yüksek olmasına rağmen fiyatların aşşağıya çekilmesi enteresan.

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/q83/s720x720/1510360_600656306690072_835343070_n.jpg

2014 model ng 650

• Beğen
Tepkiler: OSMAN TEMEL
bisiklet alma aşamasındayım
bekleyebilirsem 2015 modelleri ve salcano da her yere salcano yazmayı bırakırsa (lastik jant vs.) yeni tasarımlarında almayı düşünüyorum
fiyatları uygun ve çeşitlilik çok.
kalitesi nasıldır acaba, sedona kadar var mı

Geri