Scudo Sports

Salcano 2013 Modelleri

Scudo
hep aynı hıc bı degısklık yok bıbısıkletı dogru duzgun moda bıl sokamıyolar ornegın

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Bisikletlerin model isimleri değişmiş, birde bu mesajı Salcano'dan bir yetkili olursa website tasarımcısıyla görüşüp katalog bilgilerini komple gözden geçirtsin.... Ürün başlığı ve içerikler epeyce bir yanlış... Kopyala yapıştır tutmamış gibi...

Birde bu yıl kurda herhangi bir artış olmamasına rağmen Salcano yine fiyatları artırmış... Bu sefer neye bağlayacak merak ediyorum...

salcanoyu gören, kızılay rock shock süspansiyon dağıtıyo sanır.

fiyatlar yine şişmiş. Bu ne böyle 2013 bekleyelim derken hiç elle tutulan bir şey geçmedi elimize. Her sene her şey pahalılaşıyor.

Okan Y. ne alaka şimdi rockshox la alakalı öyle bi yoruma scott vs. kullanırken iyi Salcano kullandığında mı tuhaf ?

@sadıkumut

keşke önce yorum yazmadan önce biraz düşünseymişiniz :) salcanonun 6 bisikletinde kullandığı 6 süspansiyonda aynı marka aynı model keşke biraz farklı olsaymış anlamında yazmıştım.

@Okan.Y
Evet o konu da haklısın Okan sadece Sid kullanırlardı Bu sene Reconu da eklemişler keşke Reba ,Tora vs... modelleri de kullansalar iyi olacak mesela üst gruplara Nirvana Assos aluminyum kadrolarda Reba kullanmış olmalarını isterdim...

Geri