Scudo Sports

salcano 2010 modelleri

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaslar iste salcano'nun cıkardıgı 2010 modelleri :in: :in:

(link)

NO-EVIL
295 TL
● 20” Freestyle BMX
● Hi-Ten Kadro ve Maşa
● Rotorlu Tektro Fren Seti
● Ağırlık 13.7 KG

(link)

JUMP-RACE
440 TL

● 20” Freestyle RACE BMX
● Aluminyum Kadro
● Hi-Ten Maşa Rotorlu
● Tektro Fren Seti
● Ağırlık 10.5 KG

benim görüşüm salcano artık bmx yönünden daha güzel daha orjinal bisikletler cıkarıyor buda ülkemizde bmxin yaygınlasmasına imkan saglıyor agırlıklarıda ideal fakat bmx daha konyaya hic gelmedi geldigi zaman gormeye gitcem boylece daha iyi yoorum yapmıs oluruz fakat durusu agırlıgı fena degil

fotografları bulanık goruyasanız fotografın ustune yeniden tıklayınız :D

ayrıntılı bilgi (link)

Scudo
10,5 KG OEH !
Frenleri sök dişliyi değiştir o aptal parçayı çıkar tamamdır bitti iş 9 kg falan olur heralde :S

@Enes Gül

frenlerin ve o korumalik olsun diye taktıkları gereksiz şeyin çikartilmasi bence okadar hafifletmez bisikleti 1.5 kg gelmezler ama yaklaşık olarak 10 kg olur bence ve dişliyi değiştirmek zaten hafifletmez o sadece pedal hafifliği olur da yine de cidden hafif yani ama açıları hafifliği kadar guzel deil bence.bir de binerek denemek lazim fakat kadrosuda aluminyum ve race bmx i streete ne kadar dayanır bilmiyorum kırılması olası çatlaması garanti :) surucusu iyiyse ya da kötüyse tabi, sadece gezen bi surucuyse ona diycek bişeyim yok :)

13.5 kg bile salcano için abartılı bir hafiflik.:eek: Öh 10.5kg beni 1 hafta dövseler inanmam.:D

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
race güzel gibi duruyor:D:D aynakolu:D:D değiştir bide jant değiştirr:D:D kırıp kırıp yenisi iste salcanodan:D:D

Bunlar bmx mi oluyo şimdi? 2010 dayız ve hala böyle bisikletler üretiliyo ve insanlar da bu bisikletleri beğeniyo. Bu nası bi kadro nası bi dişli yemek tabağından daha büyük resmen...Biraz bakın dünyaya insanlar nası bisikletler sürüyolar nası parçalar kullanıyolar

@burnout_54

Bisikletler hedef kitlesi bakımından gayet güzel. Bu işi yapmak isteyen acemiliğini atlatmak için ucuza bmx arayanlar için sıfır tertemiz bisiklet. Ağırlık olarak belki sürücüsünü zorlar ama o fiyata çok şeyde beklememek lazım. Ayrıca beğenmeyen almaz. Burada adım gibi eminim ki salcano dünyanın en iyi bisikletini bile yapsa eleştirecek çok kişi var. Çünkü çoğunuz fanatiği olduğunuz markaların haricine ön yargılısınız.

2. bisiklet açıları güzel ise flatlande gider diye düşünüyorum.

siyah çok guzel duruyor alana almayı dusunene sımdıden hayırlı olsun :)

@mathcup

hedef kitlesi iyi karne çocuklarıysa gerçekten muhteşem bmxler. ama bu işi gerçekten yapmak isteyenlerin yanından bile geçmemesi lazım. bunları gördükçe şuan yanımda duran bianchi bmxi bile sevmeye başlıyorum.fiyatlarıda uygun felan değil. 440 lira race modeline vereceğime 380 lira bianchiye veririm. salcano dünyanın en iyi bmxini yapsa yine eleştiri olucak ama bu eleştrileriyi yönde olucak. fakat salcano asla öyle bir bmx üretemiyeceği için tartışmaya gerek yok. özellikle ilk modeli tasarlayan adamın çizim yaparken kaç promil alkollü olduğunu merak ediyorum.

ben bunca sene bu sporu yaptıysam ve biraz bilgim varsa, bu fotolardaki bmxlere bakıp istediğim kadar ön yargılı olabilirim. tartışma başlatmak istemiyorum. zaten bmxleri o fiyata rağmen ekonomik olduğunu söyleyecek kadar yeni kişilerle tartışmaya girmem, aynı bilgi düzeyinde olamayız.

300-400 buna verene kadar ikinci el bölümünden en fazla 600 liraya bi option ya da intro almak daha mantıklı kimse kusura bakmasın ama acemilik parasızlık bilmem ne hiç bunları konuşmaya gerek yok bu işi yapmak isteyen adam sıkar dişini toplar parasını alır adam gibi bi bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
forumun bu havasınnı sevdim iste :D herkes yorumlar yapyor kendi fikirlerini sunuyor aslında forumun havası hep boyle olmalı

benim dusunceme gore insan bu sporu yapcaksa salcano'yu kullanmamalı fakat su var bmx'i kullanmak isteyen maddi durumları yetmeyen arkadaslar icin bir nebzede olsun bmx'i tanımıs olurlar zaten daha sonra İSTER İSTEMEZ O BMXİ BIRAKIP BUTCESİNİ ASMAYA BASLIYOR

@Ayberk Türk

ya bütçesini aşmaya başlar yada sürekli sorun çıkartan bisiklet yüzünden spordan soğur. ve halkımızın ortalama bütçesi belli. kimse 300 lira para verip parçalanacağını bildiği bir bisiklet almak istemez. bence Türkiye şartlarında bmxe başlamak için en azından mirraco intro alınmalı.

Geri