Scudo Sports

Salcano 2009-2010 bisiklet sezonuna hazır!

salcona 2009 modelleri gerçekten harika güzel ve büyük bi patlama yapmıs tora 318 amrtösr,avid juicy 3,5 , rıtchey,vb..ürünler kadroynun uyumu çok güzel olmus gerçekten başarılar...tebrik ederler.. :)

Scudo
Site hala açılmadı... bilgisi olan varmı?

Benim bisikletim salcano'nun ılk çıkardıgı bısıkletlerden bırısıydı :=)

Gerçekden çok saglam urunler sunuyor kendılerını tebrık edıyorum...

Bir başka ilgili konuda Gürsel Akay abimiz bazı bisikletlerin fiyatlarını yazmış ve bu konuyada yazayım dedim;

-------ALINTI-----------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar..
Bizde de satılacak olan Salcano'ların fiyatları:

NG 101 SD (SLX-Hidrolik Disk): 1870.- YTL
NG 101 SRD (Sram X-9-Hidrolik Disk): 1655,- YTL
NG101 SV (SLX-Vfren):1569.- YTL
NG 255 SRD (Sram X-7- Hidrolik Disk): 1079.- YTL
NG 255 SV (Deore ): 1150.- YTL
NG 255 SD (Deore-Hidrolik Disk): 1438.- YTL
NG 222 SV (Deore): 1150.- YTL
NG 303 SD (Acera-Hidrolik disk): 899.- YTL
NG 303 SRD (Sram X-5 -Hidrolik disk): 842.- YTL
NG 303 SV (Acera 24 v.) : 755.- YTL
Astro (Altus 24 v): 516.- YTL
Alu (21 v Shimano EF-40): 473.- YTL

Bunlar biraz vade farkıyla 6 taksitle de satılacak..

Tabi bunlar listenin ilk sırası..
daha ucuz modeller mevcut..

Selamlar..
Gürsel
-------ALINTI-----------------------------------------------

Fiyatlar bu şekilde. Astroyu almayı düşünüyordum ancak fiyatı 100 lira uçmuş acaba ne değişiklik yapıldı :eek: :(

Birde site hala açılmadı ne zaman açacaklar acaba attığım mailede cevap gelmedi??

Site açılmış ama hala bir değişiklik yok.

Şimdi baktımda yine kapatmışlar. Demekki bir ara site açıldı, yine kapandı.

Çok güzel modellerle Salcano çok iyi bir politika izliyor. Rekabet artması çok çok iyi oldu.

Acaba forumda varmıdır yetkili birisi sitenin açılış tarihini bizlere söyleyecek .Çatlıyıcam artık beklemekten:D

@ufuk_

(link) açıldı arkadaşlar.Camiaya hayırlı olsun...

geçen dönem olan modeller 70/100 tl arası artış olmuş.
yinede uygun fiyatları;)

Geçen seneye nazaran döviz kurundaki artışa bakarsak bu zam devede kulak kalacak miktarda :) Ayrıca rakip markalara göre fiyatları TL bazında sabitlenmeside bir avantaj bence ;)

Merhaba..
Astro'nun fiyatı 100 YTL pahallanmış..
Geçen yıl dolar veya euro ne kadardı acaba?..
Bunu dikkate almak lazım..
Ayrıca bu kur artışı dışında hammedeye büyük zamlar geldi.. Bu kadar artış normal hatta az bile..

Selamlar..
Gürsel
@Serhatb55

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
Selamlar,

NG101SD yani tepe mtb modeli, fiyatına göre gerçekten çok iyi donanimla geliyor.

Bisikletin üzerindeki donanimi ayrı olarak almaya kalksanız, bisikletten fazla para tutuyor.

gercekten harıka bısıkletler ve uzerın dekı parcaları gorunce adeta azım acık kaldı helal olsun salconaya tebrıkler süper bir üretim...

Salcano dan 2010 da street bisikleti bekliyoruz o zaman :D

gerçekten 09 model salcanolar güzel tasarlanmış:) fiyatları da gayet iyi:)

Bianchinin özel seri bisikletleri fiyat olarak çok kaybetmiş durumda eğer corratec almış olmasaydım salcano tercih edebilirdim fiyatlar gerçekten çok uygun geldi iyi bir gelişme yavaş yavaş bilinçlenmeye başladı yerli üreticiler:)

Salcanoların üst modelleri çok güzel fiyatlarıda uygun, ancak kadro kalitelerini arttırmaları gerekir, 1-2 yıl boyunca çok sevdiğim bir bisiklet olan Salcano Ephesosu kullandım, aynen dediğim gibi kadro kalitelerini arttırmaları gerekir.
Birde orta seviye bisikletlerinde kullandıkları maşalar biraz daha kaliteli olsa daha uygun olacak.

@suzunkopru

Kadro Kalitelerini zaten Bu sene biraz yükseltmişler...
Özellikle ng303 serisinin kadrosu gerçekten çok hoş ve bugün fabrikadan ağırlığını öğrenme fırsatım oldu Mesut Kalkan abim sayesinde, buradan teşekkür ediyorum...
NG303 14'' kadro ağırlığı Fabrikadaki bir Yetkilinin Söylediğine Göre 1600gram(mış) ;)

Geri