Scudo Sports

Sakın emniyet şeridine güvenerek yola çıkmayın. İşte nedeni

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.225
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Peki bu turizm şirketini hala kim koruyup kolluyor, ben cevabını biliyorum sizde biliyorsunuz ama söylesem tesiri yok.

Scudo
Sadece o değil, aynı kategorideki, insan demeye dilin gitmediği bir çok iki ayaklının güya kullandığı araçlar da geniş emniyet şeridinde ciddi tehlike arz ediyor. Kısmen dar emniyet şeridi bu anlamda daha güvenli, çünkü araç giremiyor, ancak geniş olunca bu ve benzeri yaratıklar bodoslama dalıyorlar Allah muhafaza. Fransız bisikletçinin ölümüne neden olan kaza(!) da aynı şekide olmuştu hatırlarsanız...

Dikkat, hep dikkat...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
evet aramızda 2 ayaklı hayvanlar çok fazla ama en önemlisi geriye kalanlar da oldukça duyarsız.

Sadece metro da değil bu tarz otobüslere otoyolda ne zaman denk gelsem sola atlıyorlar. Hatta bir kere sollamak için kontrolsüz çıktı ve cidden karşıdan gelen arabanın emniyet şeridine çıkması kazayı engelledi. Bu tür araçlar için hız araç bilgisayarına hız kesici yüklenmeli diye düşünüyorum. Hantal araçlar ama şoförleri hızlı kullanmakta ısrarcı.

@ismail.yüksel Evet ama arkasından otomobil gelirken soka atlayacak kadar değil. Sonuçta manevra kabiliyetleri kısıtlı ve ani bir harekette devrilmeye çok müsaitler.

Önlemleri arabalardan çok Bahsettiğiniz iki ayaklıların beyinlerine taktırsak diyorum

İnsan doğan yine insan ölseydi belki de dünyada hayvan kalmazdı...

Bu sabah çevre yolunda trafikte beklerken emniyet şeridinden istanbul seyahat otobüsü geçti. Acaba kimi öldürücek diye düşünmedim değil. Arabanız yoksa trafiğe çıkmayın derim. Bu ülkede motor sürücüleri bile adam yerine konmazken bisikletlileri kim umursar ki?

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri