Scudo Sports

Sakarya

Scudo
bende varım arkadaşlar her türlü antrenmana açığım işten artakalan zamanlarda eşlik edebilirim yeşil alev desenli merida görürseniz o benim şu an işe gidip geliyorum şehir içinde pek kullanmam yazın bol bol ferizli ve sapanca yaptım bir iki kez adapazarı bayanlar takımına rastladım onun dışında pedallayan görmedim

@omurkadir

katılıyorum arkadaşım bisiklet sayesinde bende sigarayı kökten bıraktım ciğerlerim açıldı yaşam kalitem yükseldi bu harika bişe.

ikinci bir konu

bu arada bu çark mesire karşısındaki çadır olayını anlamadım bildiğim kadarı ile orada kent park yapıldı çadır mı var oparkın içinde bende hemen hemen 1 yıl oldu adapazarında ikamet edeli ist. liyim aslında adapazarını çok iyi bilmiyorum

Merhaba aykansin. Ben sapancada oturuyorum ama afyonda okuduğum için sapancada bisiklet sürmeye pek vakit olmuyor. Yine de bisikletimle birlikte sapancada olduğum zamanlar her türlü faaliyete açığım ;) görüşmek üzere

çadır muhabbetini bende anlamadım. Bilen arkadaşlar biraz daha açabilirmi konuyu?

@rockbu

öğrendiğime göre kentpark ilk yapıldığı sıralar bi çadır varmış daha sonra kaldırmışlar

• Beğen
Tepkiler: rockbu
@halp

bildiğim kadarıyla kimse yok.iş dolayısıyla bursaya geliyorum.bisikletimide yanımda getiriyorum.1 hafta kalıyorum.araştırdım bende bulamadım

selam bende SAU den. iki ayak üzerinde durmaya başladığım günden itibaren bisiklet kullanıcısıyım :) fakat hep kendi çapımda. sakaryada bisikletim yok (bi ara izmitden getirmiştim ama burada biraz parçaladım geri götürdüm) şimdi yeni bir bisiklet almak için araştırma içersindeyim. biraz prof. biraz benden biraz doğacı bir dağ bisikleti alıcam inş. tabi öğrenci işi olması en büyük sorun.

Bende SAÜ'de İşletme bölümü okuyorum,buralıyım.Bmxciyim,ama tarzlar uyuşmuyo:D,akrobasi düşünürsen yardımcı olurum:)

İsteyenler için Sakarya stadının altında bisiklet triatlon klubu var,sürekli açık.

arkadaşlar pamukova da ben varım, 2007 de kars' dan buraya tayin oldum. yalnızlıktan deli olacağım. böyle güzel doğa olan bir yerde yaylalarda yalnız gezmek çok zoruma gidiyo, biraz da insan korkmuyo değil :)

yılda en az bir kez dağ bisikleti müsabakalarına katılıyorum tabi hobi seviyesinde olabilecek kadar.

yakın zamanda bir tur düzenleyelim ve bisikletçilere ilimizin sahip olduğu doğa güzelliklerine hayran bırakalım.

sizlerle tanışıp turlamak eminim çok eğlenceli olacak,

merhaba.

yahu bu sakaryada kimse birbirini tanımıyor. bende sakaryadayım. nerdeyse 10 yıldır bu sporu yapıyorum ama tanıdık bir sima göremedim sakaryayla ilgili başlıklarda. iki senedir pek aktif değildim. bu sene tekrar düzenli antrenman yapmayı planlıyorum. nisan, mayıs gibi haftasonları uzun sürüşler düzenlemeyi düşünüyorum. detayları marmara alt başlığı altında paylaşırım..

iyi günler...

ben kampüste öğrenciyim. hafta içi hergün çarşı-mobilyacılar sitesi-kampüs hattında siyah sedona sd 771, mavi kaskımla pedallıyorum. göreniniz olursa tanışalım. 2 mayıs cumartesi günü de bisikletle sivri tepe-e5-izmit, kırkpınar-sapanca turu yapacam. katılmak isteyen olursa 506 571 12 66

@hatırdan satırea

katılmak isterdim ama c.tesi günü çalışıyorum doğrusu haftasonları müsait değilim çalışıyorum senin adın bülentmi

@aykansin

evet bedriciğim ben bülent:) dün erolla sivri tepeye çıktık. pazar günü kartepe yapabiliriz müsait olursak.

Geri