Scudo Sports

Sakarya

@gokdaltercume

hehe:) yok abicim (bruder) alışkanlık bende, sakarya merkezde oturuyorum dilerim görüşürüz karasuda bende giderim mümkün olduğunca ilgin için teşekkürler sevgiyle kal

Scudo
o esentepe yokusunu nasıl cıkıosun biraz kondisyon yaptıktan sonra bende çıkmayı düşünüyorum inerken cok zevkli olcagından eminim

arkadaş o çadırın orası falan nerede ben tam anlamadım.evet çark mesire nin orada görüyom bisikletçileri... ama çadır dediğin neydi anşamadım??

Cevap geç oldu ama Çark Mesirenin tam karşısında,yani yolun karşısında,hani kocaman bol yeşilli bi alan yapıldı,orada dev bi çadır var.

Eğer tam anlayamadıysan atillaninmsnadresi@hotmail.com msn adresim;)

Ayrıca akrobasiye meraklı olan varsa garın yanındaki yeni meydanda 2 günde bir akşam 8-10 arası bizi görebilirsiniz,msn adresim yukarıda;)

ben varım üniversiten lakin bisikleti götürmek konusunda tereddütteyim sonuçta hafta sonları ist. da binmeyi düşünüyorum

ben sakaryada okuyorum 1 senedir. terminal (mithatpaşa mh.) okul başlayınca isterseniz keşif turları düzenleyebilir çok eğlenceli olcagından eminim...

bence çok yanlış bi karar. sakarya bisiklet için ideal bir şehir hafta sonu 2 gün binmektense 5 gün sakaryada binerm heryeri gezerim. bisikleti aldıktan sonrada istanbula gitmeyi pek düşünmüyorum açıkcası :)

• Beğen
Tepkiler: KemalBaloglu
selamlar bende yeni katıldım foruma...bende varım:)yazları sapancada ikamet ediyorum.

bende sakarya çeşme meydanından. gerçi bisikletim yok ama alacağım bi tane:)

arkadaşlar sapanca gölü turu yapmak istiyoruz çepeçevre.katılmak isteyen varsa özel mesaj atsın,konuşalım.görüşmek üzere

@rockbu

Sayende Burak:) görüşmeyeli sigarayı da bıraktım,bisiklete sardım.Epey oldu.
Bi ara görüşelim...

arkadaşlar sabredin üniversite başlamasına az bi süre kaldı bol bol sapanca ve kartepe yaparız :)

Geri