Scudo Sports

Sakarya

@R@SYONEL

Bende sana katılıyorun hocam.Sakarya ili dahilinde gezi ilanlarımızı burada paylaşalım,haberleşelim,organize olalım derim ben.

Scudo
@Bülent Bayer

ya kusura bakma dün yola cıktım geliyordum bisikletin zinciri koptu ve tekrar geri dönmek zorunda kaldım zinciri yaptım ma vakit biraz geç oldu ve gelemedim bu hafta pazar olursa aynı yerde buluşalım bu sefer elim kanda olsa bile geleceğim görüşmek üzere

@Önder Tınaz

arkadaşlar haftasonu toplansak tanışsak nasıl olur

bana uyar ama diğer arkadaşlara uyarmı ayrıca ben karamanda oturuyorum anca pazar günü bisikletle gelebilirim çarşıya

fark etmez bende çalışıorum zaten pazarları boşum olabiliyorum

arkadaşlar pazar günü saat 13:00 de tren garının önünde uluşalım gelmek isteyenler adını yazsın lütfen

dediğim gibi ufak bi işim var olmassa mutlaka gelirim.Bu arada diğer arkadaşlardan ses yok unuttularmı burayı nedir.:D:D

arkadaşlar ben de Sakaryalı bir bisiklet severim. Haftasonu müsait olduğumda gezilere katılabilirim. Fakat antrenman tarzı aktivitelere katılabiliecek kadar formda değilim :)

arkadaşlar geç oldu ama ben de o adı geçen çadırın orada buluşan bisikletseverlerdendim. Ama ne yazık ki o çadır denilen tenis kortu :) kapandı. geçen yazdan beri bisikletle ilgilenemiyorum. yazın tekrar ufak turlara katılabilirim. Geçenlerde bileniniz varsa antentepe'ye çıktım. O tarzda geziler için ulaşabiilirsiniz bana mail adresimden.msn açmıyorum.Fakat maillerimi devamlı kontrol ederim atarsanız haberim olur. nsklc54@hotmail.com

SERDİVAN tepesinden bahsediosun heralde oraya çıkmak baya zor iş kondisyon gerekli..:D

evet serdivan'da yanımızda bir tarafta cross motorcular bir tarafta da yamaç paraşütçüler güzel bir ortam vardı. :) Aslında bende kondisyon yok ama düşük viteste zor olmadı. :)

@turky

sana katılıyorum bisikletim var ama şuan yeni bir bisiklet toplamak istiyorum araştırma aşamasındayım bisikletim tamamlanınca inşallah güzel geziler turlar yaparız.

@nsklc

Sorun değil sen çarşıya yakın mısın ? Ben her pazar çarşıya gelebilirim ama hafta içi be cumartesi günleri gelemem çünkü çalışıyorum . 2 haftadır gelemedim inşallah bu hafta geleceğim. Hep aksilikler çıkıyor .

arkadaşlar Sakarya ile ilgili 2 tane güncel konu var bu konulardan birini normal konuşmak için diğerini de turlar, geziler için taplanılacak yer belirleme gidilecek yerler ile ilgili bilgileri yazar daha güzel olur diye düşünüyorum eğer sizde bana katılıyorsanız bu konuyu tartışalım :D

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Efe
@Önder Tınaz
evt çok haklısın bu haftasonu bi terslik olmassa yeni bisikletime kavuşacam sabırsızlanıyorum şimdiden gezi planları yapmaya başlasak iyi olur:D

Benim evim çarşıya yakın pazar günleri aslında Sakaryalılar toplanabilirsek güzel olur. En azından kısa piknik tarzı bir aktivite yapabiliriz. Daha önceden Sapanca'nın Esentepe taraflarında piknik tarzı geziler yapmıştım. Toplanabilirsek eğlenceli olur. :)

Geri