ben de sakarya'dan enes gri bir giant görürseniz anlayın ki benim antrenman yapmayı sevmiyorum ama bisikletle dağ tepe göl gezisi sonra piknik gibi aktiviteleri seviyorum. örneğin sapanca ve ya antentepe gibi bu tür aktivitelere açığım..
mrb arkadaşlar.adm nickimden de anlaşıldığı üzere kubilay.15 yaşındayım.bisiklete 6 yaşımda başladm.bisikletimi kndi canım gibi seviyorum.herkese yeniden selamlar!!
Sapanca'dayım bu hafta boyunca.Bugün Adapazarına gittim geldim bisikletle toplamda 50km güneş tam tepedeydi iyi yaktı terletti.Bu taraflara gelin turlayalım beraber.Selamlar.
Önder hocam,c.tesi günü konyaya gidiyorum malesef.hafta içi gelirseniz dolaşırız.Benim de kondisyonum pek iyi değil,buradaki bisikletim de eski ama engel değil tabiki bunlar.Yormayacak,çok uzun olmayan bir tur yapabiliriz.
Hafta içi çalıştığım için gelme imkanım yok bitek boş günüm pazar bende pazar günleri ve hafta içi akşam saat 8 den sonra turlaya biliyorum ancak imkan olsa gelirdim ama gelebilme imkanım buseferlik değil ama bidaki sefere görüşmek üzer hayırlı yolculuklar...
ben zaten karamanda oturuyorum dediğim gibi bisikletle merkeze gelme ihtimalim bitek pazar günleri oluyor ama pazar günü turlarız ben arkadaşlarla gelirim çarşıya yada tek ona göre saat belirleye biliriz
yanlız bende kontör yok benim numaram 05468077780 bu numaradan sana ödemeli gelirse garın önünde olabilirmisin ben gara yakın bir yere geldiğimizde ödemeli atarım
tamam hacı uyar bana. garın ordaki telekom bayiğinden de arayabilirsin. telsimden aveaya ödemeli oluyor mu bilmiyorum ama eğer beni ararsan veya ödemeli atarsan on dakkika içine garın önünde olurum. evim oraya çok yakın
merhabalar arkadaşlar bende merkezde serdivan da mobilyacılar çarşısı civarında oturuyorum haftasonları müsait oldukça gezi ve tur yapmak isteyenler olursa haberim olsun sık sık bu sayfayı ziyaret ederek haberdar olalım...