Scudo Sports

Sakarya

Karasu'da bisiklete binen arkadaşlar var. facebook sakarya bisiklet ve doğa sporları derneğindeki sayfadan turları takip edebilirsin, karasudaki arkadaşlarla da iletişime geçebilirsin.

Scudo
arkadaşlar adapazarı merkezde tavsiye edeceğiniz düzenli gttiğiniz bisiklet servisi tamircisi varmıdır?

İstanbul Karasu arası gidilebilecek rotası bulunan var mı? Yol bisikleti ile gidilebilecek bir rotaya ihtiyacım var Otobana girmeden rota önerisi olan varsa memnun kalırım

@byhsyn34

Yol bisikleti ile çok dağ bayır yapma şansın olmadığı için E-5 kullanabilirsin

@byhsyn34
Günübirlik için çok uzun bir rota, gitmek tamamda dönmek

@byhsyn34 runtastic.com dan kendine rota çıkartabilirsin.

zorlanmanın anlamı yok.
1-pendiğe kadar sürüş
2-pendikten adapazarı merkeze kadar tren (16 kaat) bisiklet serbest
3-ada dan karasuya 50 km sürüş

• Beğen
Tepkiler: byhsyn34
Ortalama 20 km. hız olarak değerlendirirsen eğer 200/20=10 saat sürer. tahmini olarak ta 25 km. ortalama verebilme ihtimalin yüksek olduğundan 200/25=8 saat sürer. yol durumu ise bence gayet iyi ve düzgün, sadece gidiş olarak değerlendirebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,

kısmetse cumartesi günü, bisiklet macerasına başladığımdan bu yana ilk defa şehir dışına çıkacağım. işyerinden izin koparabilirsem crt günü feribotla yalova'ya oradan da bisikletle sapanca gölü'ne gitmek istiyorum. pazar günü yine bisikletle istanbul'a döneceğim. gece kalmak için çadır hizmeti de veren bir kamp alanı var mı veya uygun yollu bir pansiyon ya da otel önerebilir misiniz?

@eyupaltindal
abi ne kısmetsizliktir yahu, iki hafta önce de bursa için niyetlenmiştim yine hava şartları olumsuz gösteriyordu. neyse yine de bilgi olarak kalsın sonraki tarihler için.

facebook.com/ bisiklet54 grup sayfasında festival var. detaylı bilgilerde mevcut. kamp alanıda var. ücretsiz. Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Yuzevlerde yürüyüş yolunun tam yarısında bir yer var yağmurlu olmazsa çadır kurabilirsin. Kimse seni rahatsız, edemez orda.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Sapanca Kırkpınar Cengiz Topel havaalanında 3-4-5 haziran bisiklet ve karavan festivali var büyük bi alan yeşillik tam kamp yeri Facebook tan Sakarya bisiklet ve doğa severler derneği diye aratırsanız etkinlik programı da mevcut çoğu etkinlik ücretsiz şehir dışından gelecekler de bir hayli fazla

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba. Forum sadece soru-cevap bölümüne konu açabilirsin dediği için buraya konu açmak durumunda kaldım umarım doğru yerdir. 15 Temmuz-1 Ağustos arasında (zaman sıkıntım yok) Yalova-Bursa,Bursa-Yuvacık Barajı (İznik Gölünün güneyinden),Yuvacık Barajı-Sakarya (Sapanca Gölünün güneyinden) Sakarya-Kefken, Kefken-Şile sonunda da Şile-Pendik(evim) rotasını izleyerek güneydoğu-kuzeydoğu Marmara turu yapmayı planlıyorum. Şurdan gitme şu yol daha sakindir,şurayı görmeden geçme dediğiniz yerler varsa seve seve okur ve uygulamaya çalışırım.Önerilerinize açığım. :)

Kocaeli Sakarya da yol bisikletimin hassas akord ayarını yapabilecek usta varmı varsa nerede

up

Adapazarı çeşme meydanı mng aras kargo yanı ensar ticaret kemal usta. pazarlık yapmanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
Geri